avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Activitate rraluk

Activitate rraluk

am si eu o problema cu o succesiune de generatia a a 3a(dupa o strabunicabunica). problema dezbatandu-se in generatia a 2-a ...avand ca reprezentant pe tatal meu. bun, ideea e ca tata vrea sa faca succesiunea insa exista o parte (o matusa sau o verisoara-nu stim ce este mai nou, pentru ca aceasta sustine ca a fost infiata) care nu este de acord cu impartirea egala a mosteniri si nu vrea nici sa prezinte actele proprietatilor. noi stim din surse neoficiale ca aceasta a si vandut din proprietati. in fine am avea nevoie de un reprezentant legal care sa se ocupe si de obtinerea informatiilor si sa ne reprezinte legal. oferim 40%din terenurile obtinut in urma oricarei deciziei judecatoresti obtinute. pentru detalii va rog contactati-ma pe email.
nuj daca s-a rezolvat pana acum, eu abia acum am citit-o...deci, e simplu: impartim in 3 fisicuri de cate 4...
prima cantarire:
cantarim 2 fisicuri de cate 4 si avem variantele:
A sunt egale, deci in al 3lea fisic e moneda...din cele 4 monezi din al trei-lea fisic punem una deoparte si in balanta punem doua din ele intr-o parte si una in cealalta plus o oneda din primele 2 fisicur(sigur e adevarata). in cazul in care sunt egale in a 3a cantarire vedem moneda scoasa comparativ cu una din primele 2 fisicuri si stim cum e; dk nu sunt egale, vedem in ce parte e inclinata balanta si la a 3a cantarire scoatem moneda care este singura din al 3lea fisic si le comparam pe celelalte 2. daca sunt egale atunci e falsa moneda scoasa si stim dk e mai grea sau usoara in cantarirea 2...daca nu sunt egale stim care e problema stiind cum a fost cantarirea 2.

B daca primele 2 fisicuri nu sunt egale atunci fie una din 4 dintr-un fisic e usoara fie una din 4 din celalalt e grea...pentru a urmarii mai usor le numerotam 1 2 3 si 4 in primul ...5 6 7 si 8 in al 2-lea....si 9 10 11 12 in fisicul cu monezi adevarate.
pentru a 2a cantarire scoatem (sa zicem k 1 2 3 si 4 sunt mai grele) afara monedele 3, 4 si 8.....si mutam in fisicul in care a ramas 1 si 2 monedele 5 si 6.....completam in fisicul 2 alaturi de 7 cu monede adevarate...9, 10 si 11...si cantarim. dk sunt egale atunci problema e una din monedele scoase si in a 3a cantarire comparam cele 2 monede pe care le-am scos din acelasi fisic(care era mai greu) dk sunt egale atunci 8 e moneda falsa si e usoara dk nu cea care e mai grea e falsa....dk balanta isi schimba inclinarea atunci monedele mutate5 sau 6 sunt usoare...si le comparam in cantarirea 3....iar dk inclinarea ramane lafel 5 si 6 sunt adevarate, si problema e fie 1 sau 2 fie 7....scoatem 7 afara si comparam in cantarirea 3 pe 1 cu 2.....stim ca ambele erau din fisicul initial greu deci care e mai grea e moneda falsa grea...daca sunt egale 7 e usoara.

sper sa fi inteles ceva:))