avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune mostenire

am si eu o problema cu o succesiune de generatia a a 3a(dupa o strabunicabunica). problema dezbatandu-se in generatia a 2-a ...avand ca reprezentant pe tatal meu. bun, ideea e ca tata vrea sa faca succesiunea insa exista o parte (o matusa sau o verisoara-nu stim ce este mai nou, pentru ca aceasta sustine ca a fost infiata) care nu este de acord cu impartirea egala a mosteniri si nu vrea nici sa prezinte actele proprietatilor. noi stim din surse neoficiale ca aceasta a si vandut din proprietati. in fine am avea nevoie de un reprezentant legal care sa se ocupe si de obtinerea informatiilor si sa ne reprezinte legal. oferim 40%din terenurile obtinut in urma oricarei deciziei judecatoresti obtinute. pentru detalii va rog contactati-ma pe email.

Alte discuții în legătură

Testament pt.teren primit la ref. agrara din 1945 dienusa dienusa va rog mult sa ma ajutati intr-o problema.Tata-l meu impreuna cu fratele lui au primit prin testament de la o matusa (decedata 1955)terenuri pe care ea le-a ... (vezi toată discuția)
Succesiune monalisa16 monalisa16 Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea situatie destul de complicata.Bunicii au murit prin anii 1975.Au avut 4 copii,ultima a murit bunica si s-a facut ... (vezi toată discuția)
O problemă cu o revendicare a unei moșteniri de la bunici. ... Nelu gugulica Nelu gugulica O problemă cu o revendicare a unei moșteniri de la bunici. Bunicul decedat 1998,proprietar de teren prin legea 18/1991 .Prima problema :titlul de ... (vezi toată discuția)