avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Activitate ElenaDinut

Activitate ElenaDinut

Răspuns la discuția licitatie publica
In primul rand vreau sa specific ca este vorba de o institutie publica care este in subordinea Consiliului Judetean.Ei au venit cu justificarea ca intr-o hotarare de consiliu jud. s-a stabilit regulile dupa care sa se desfasoare licitatia ,reguli care nu ne-au fost aduse la cunostinta in caietul de sarcini.Am depus o contestatie in termen la care am primit un raspuns care nu avea nicio legatura cu contestatia noastra,facand referire doar la faptul ca am fost descalificati cu o zi inainte si ca acest lucru a fost afisat in institutia lor in ziua dechideri plicurilor.
Buna ziua,
Am depus actele pentru a participa la o licitatie publica iar cand ne-am prezentat la licitatie nu am fost lasa-ti in sala pe considerentul ca am fost descalifica-ti cu o zi inainte cand au fost deschise plicurile.
As dori sa stiu cum se poate contesta acest lucru fiindca cred ca directorul institutiei nu doreste ca noi sa putem participa la licitatie.

Multumesc!
Răspuns la discuția Stopare penalitati
nu s-a inceput nici o procedura,noi vrem sa gasim o solutie sa oprim penalitatile pentru a ajunge cu platile la zi.
Răspuns la discuția Stopare penalitati
60.000 lei
Buna ziua!
Eu si sotul meu avem o societate de mai multi ani,iar in in ultimii doi ani am acumulat la bugetul de stat datorii.As vrea sa stiu cum se pot stopa penalitatile care decurg din aceasta datorie ,deoarece nu putem acoperi lunar penalitatile,taxele lunare plus o recuperare de sold.
Ne intrebam daca nu ar fi o solutie sa cerem reorganizare judiciara ,dar nu stim toti pasii.

Multumesc!
Buna seara!
Am nevoie de un certificat de deces al unei matusi care a locuit si decedat in Bucuresti ,dar nu am nici un fel de date despre ea doar numele mamei si locul nasteri. Unde ar trebui sa caut ?

Multumesc!