avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice licitatie publica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

licitatie publica

Buna ziua,
Am depus actele pentru a participa la o licitatie publica iar cand ne-am prezentat la licitatie nu am fost lasa-ti in sala pe considerentul ca am fost descalifica-ti cu o zi inainte cand au fost deschise plicurile.
As dori sa stiu cum se poate contesta acest lucru fiindca cred ca directorul institutiei nu doreste ca noi sa putem participa la licitatie.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ElenaDinut , utilizator 10:53, 5 August 2011
dati mai multe detalii asupra evenimentului produs pentru a va indruma corect, e inadmisibil sa nu fiti primita la sedinta de deschidere in aceste circumstante.
Autoritatea are obligatia deschiderii ofertelor la data, ora si locul indicate in anuntul /invitatia de participare si orice ofertant are dreptul de a participa la deschiderea ofertelor.
Cu atat mai mult, in cadrul sedintei de deschidere a ofertelor, nu este permisa respingerea niciunei oferte, cu exceptia celor care au fost depuse dupa data si ora limita de depunere sau la o alta adresa si a celor care nu sunt insotite de garantia de participare in cuantumul, forma si avand perioada de valabilitate solicitate in documentatia de atribuire.
In primul rand vreau sa specific ca este vorba de o institutie publica care este in subordinea Consiliului Judetean.Ei au venit cu justificarea ca intr-o hotarare de consiliu jud. s-a stabilit regulile dupa care sa se desfasoare licitatia ,reguli care nu ne-au fost aduse la cunostinta in caietul de sarcini.Am depus o contestatie in termen la care am primit un raspuns care nu avea nicio legatura cu contestatia noastra,facand referire doar la faptul ca am fost descalificati cu o zi inainte si ca acest lucru a fost afisat in institutia lor in ziua dechideri plicurilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces-verbal deschidere oferte licitatie fara intocmirea anexei cu documentele de calificare Jurist TM Jurist TM Buna ziua, tuturor! Azi am primit procesul verbal de la sedinta de deschidere a ofertelor la o licitatie publica- cerere de oferta. La procedura au ... (vezi toată discuția)
Licitatie deschisa dar .....fara sa vezi ofertele celorlalti annic annic Am participat la o licitatie publica deschisa cu plicuri inchise de atribuirea serviciului de transport local, unde comisia de evaluare nu ne-a permis prezenta ... (vezi toată discuția)
Derulare licitatiem deschise conform legii achizitiilor publice Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Stie cineva cum se deruleaza conform legii, adica conform literii legii o procedura de licitatie deschisa. Adica efectiv nu asa din practica. Eu am fost la ... (vezi toată discuția)