Am participat la o cerere de oferta cu proceduta finala licitatie electronica offline, DAR autoritatea contractanta nu a transmis nicio solicitare de clarificare in perioada de evaluare si ne-am trezit ca deja au lansat licitatie electronica offline fara ca noi sa primim invitatie. se poate asa ceva?? am dori sa facem contestatie dar as dori sa stiu in ce imprejurari poate A.C. sa descalifice fara sa anunte ofertantul???? va rog mult...
Descalificarea nu se anunta ofertantului pana la finalizarea proceduri. Se anunta doar la final, odata cu rezultatul procedurii. Puteti contesta si in acest moment, in temeiul ca ati aflat din SEAP ca nu ati fost invitati la licitatia electronica (art.255 si 256^2 din OUG 34)
In mod normal, invitatiile de participare la licitatia electronica se transmit prin SEAP, verificati daca sunteti inscris. Poate ati sters mesajul din greseala din cutia mail si apareti totusi in lista "invitatiilor" la licitatie.
Asa cum se precizeaza mai sus, comunicarea descalificarii se face odata cu finalizarea procedurii, stabilirea castigatorului si publicarea raportului procedurii. Atunci veti afla de ce ati fost descalificat, daca este cazul.
Dar intre timp, puteti lua contact cu AC si intreba de ce nu sunteti in lista calificatilor, vi se va raspunde, acestea sunt informatii publice.
Daca va decideti sa depuneti contestatie, aveti grija sa notificati si AC in legatura cu acest fapt