avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate nfapd

Activitate nfapd

masina mea are nr pe fata f putin indoit

as putea face o hartie ceva cu doamna ca nu mai are nici o pretentie, sau nu are nici o valoare? multumesc f mult pt raspunsuri!
astazi, iesind de pe o straduta laterala, pe un bulevard am atins in spate o masina. bara din spate s a zgariat putin. atat. m am inteles cu persoana sa nu mergem la politie, i am dat 120 de lei, si nr de telefon, sa vb dupa ce vede ce si cum reyolva (sa o vopseasca zicea ea). am venit acasa si incep sa fac scenarii: daca merge la politie si declara si eu nu sunt, reiese ca am fugit de la locu accidentului? nu am facut nici o hartie cu doamna. poate trebuia sa fac ceva. eu sunt vinovata, e clar, am lovit o din spate. nu stiu ce sa fac. va rog sfatuiti-ma. ce se poate intampla, in cel mai rau caz?
buna ziua! va rog mult sa mi dati un sfat !
lucrez in ministerul de interne si inainte sa nasc luam lunar salariu care era de vreo 7 mil si jumatate +5 milioane bani pt hrana, neimpozabili. as vrea sa aflu daca banii astia pt hrana intra in calculul a cei 85%, avand in vedere ca nu sunt supusi impozitului pe venit.
mentionez ca acuma in cic iau 600 ron indemnizatia plus banii aia pt hrana.
va multumesc!
buna ziua! am o rugaminte la dvs. Mi-am schimbat recent docmiciliul si nu stiu ce trebuie sa fac pt a primii alocatiile copiilor la noul domiciliu. nu stiu unde trebuie sa merg si de ce hartii am nevoie. va multumesc pt ajutor!
am o fetita care implineste 2 ani pe 07.07.2007, cand trebuie sa ma intorc la munca. tocmai am aflat ca sunt din nou insarcinata si ca trebuie sa nasc in februarie. as vrea sa stiu daca trebuie sa lucrez un anumit nr de luni ca sa beneficiez de indemnizatia pt crestere copil sau nu. mentionez ca eu as lucra 7 luni pana sa nasc. multumesc!