avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate bogdanachim

Activitate bogdanachim

Răspuns la discuția infractiuni la legea circulatiei
a trecut o luna jumate si nici o instiintare nu am primit,care ar putea fi problemele c ind va fi instiintata pol romana?ce masuri se pot lua? va multumesc anticipat.ar fi mai intelept din partea mea sa nu conduc in acest timp chiar daca nu figurez la serviciul permise ca fiind retinut?
eu sunt in tara,pot fi luat de acasa fara sa fiu instiintat de hotarirea luata impotriva mea?nu am posibilitatea de a merge in italia sa ma interesez unde e dosarul,cind se va judeca si care va fi hotarirea luata.Va multumesc.
va multumesc,a-ti putea sa-mi spuneti daca exista posibilitatea ca autoritatile italiene sa emita un mandat european care sa fie pus in aplicare de catre autoritatile romame?
buna ziua.am facut prostia de a circula in italia cu autocamionul avind o alcolemie de 1,9 in aerul expirat,am inteles ca legea din italia pedepseste cu inchisoare aceasta fapta.daca sentinta data de statul italian va fi cu privare de libertate se va pune in ap licare in romania?sau doar pe teritoriul tarii unde am savirsit infractiunea?cum pot sa aflu ce masuri s-au luat impotriva mea?VA MULTUMESC ANTICIPAT.