Am avut si eu probleme de genul asta cu Omniasig si Claim Expert. Nu cred insa ca ati fost gasit vinovat si ca ar fi culpa comuna. Doar ca pe constatarea de dauna, cei de la Claim Expert (care mai nou e o hirtie tiparita, cu scris marunt de tot - inainte era un tabel cu scris de mina, cu mai multe coloane, prima era reperul/piesa, a doua coloana era actiunea: vopsit/reparat/inlocut cu sau fara recuperare etc.) au trecut dupa reper (in cazul Dvs. spoilerul) actiunea "vopsit " si intr-o alta coloana "50%". Adica atita au acordat ei la despaguubit. Dvs. probabil ati vazut spoilerul trecut acolo si ati crezut ca e ok. Dar nu e, serviceul si-a facut treaba iar Omniasig despagubeste ce e scris acolo. Adica 50%. Ceea ce e o porcarie, nimeni nu v-a explicat ce semnati. Mie serviceul mi-a atras de fiecare data atentia, intr-o dauna de ex. mi s-a indoit si capota putin, si mi-au dat reparat capota + vopsit 5%. Cum adica?!? Sa ramina pata ca oricum ai face, nu poti sa faci sa nu se vada daca nu o vopsesti toata. Am facut scandal, cei de la service au refuzat sa vopseasca asa cirpit, la alt service decit reprezentanta nu am vrut si pina la urma nu avut incotro, au platit vopsitul integral. Dar pe Dvs. se pare ca v-au prostit. NU stiu ce se mai poate face.