buna ziua ,
parintii mei au incercat sa vanda casa parintesca(mostenita ) dar ,din cauza faptului ca in actele notariale ,de mostenire sa trecut suprafata eronat (7 ari in loc de 17 ari )acum este plimbat de la "ana la caiafa "avand la mana certificatul cadastral cu suprafata de 17 ari pentru care plateste impozit anual si alt act notarial de donatie ,facut inaintea actului de succesiune.
notarul care a intocmit actul este decedat iar ,succesorul aceluiasi cabinet (care este si fiul acestuia ) , a spus ca nu poate face nimic.
ce se poate face ....problema e ca incearca sa vanda casa si nu pot face nimic pana nu rezolva cu aceste acte .
si ce as putea face eu impotriva lor?......m-am reintors in romania de putin timp ,dar mi se pare incredibil inca tot ceea ce vad aici ......in afara de birocratie .....angajatii primariilor par a nu sti ca sunt platiti din bani publici ....si nu numai la primarii se intampla asta .....daca ai nevoie de vreo adeverinta ......cand o ceri te privesc de parca le ceri cine stie ce favoare personala ....care ....de fapt trebuie remunerata ......astai romania .....chiar nu stiu cand o sa se trezeasca lumea de aici din amortire...
eu sunt divortata ,am doi copii de 16 si 12 ani ,dupa divort locuiesc cu ei la parintii mei ....dar cand am incercat sa-mi fac dosarul pentru alocatie complementara si pentru alocatie monoparentala ,cei de la primarie mi-au refuzat cererea pe motiv ca parintii mei nu au achitat impozitul pe teren[ parintii mei neavand nici un venit ,].ti#-o