avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie monoparentala si alocatie complementara
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie monoparentala si alocatie complementara

eu sunt divortata ,am doi copii de 16 si 12 ani ,dupa divort locuiesc cu ei la parintii mei ....dar cand am incercat sa-mi fac dosarul pentru alocatie complementara si pentru alocatie monoparentala ,cei de la primarie mi-au refuzat cererea pe motiv ca parintii mei nu au achitat impozitul pe teren[ parintii mei neavand nici un venit ,].ti#-o




:foottap:
si ce as putea face eu impotriva lor?......m-am reintors in romania de putin timp ,dar mi se pare incredibil inca tot ceea ce vad aici ......in afara de birocratie .....angajatii primariilor par a nu sti ca sunt platiti din bani publici ....si nu numai la primarii se intampla asta .....daca ai nevoie de vreo adeverinta ......cand o ceri te privesc de parca le ceri cine stie ce favoare personala ....care ....de fapt trebuie remunerata ......astai romania .....chiar nu stiu cand o sa se trezeasca lumea de aici din amortire...
:),buna
unde si cum ai procedat pt. alocatia complementara??????????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama singura emma75 emma75 Buna ziua! Sunt o mama singura, am in crestere un copil de 7 ani, sotul meu si tatal copilului fiind decedat de cancer. As vrea sa stiu daca, in situatia in ... (vezi toată discuția)
Alocatia monoparentala mariniucsimona mariniucsimona am o mare nelamurire poate ma poate ajuta cineva...sunt div si am in grija o fetita de 3 ani,nu lucrez si nu am nici un venit decat pensia alimentara de 150lei ... (vezi toată discuția)
Complementara cris34 cris34 buna ziua.eu astazi am fost la primarie...am depus dosarul pentru complementara in ianuarie2011.am primit abia luna trecuta...pe 2 luni,cred caci nu se ... (vezi toată discuția)