La data de 01 martie 2004 am intrat in posesia unui imobil ca proprietar de drept si ca proprietar de fapt urmand sa intru dupa decesul vanzatorilor Voicu Ion (care a decedat acum trei luni ) si Ene Elena , acestia avand drept de abitatie viagera drept de a locui pe tot timpul vietii ,contractual fiind cu clauza viagera . Conform acestui contract pe langa suma de 20000000 am obligatia de a avea grija de acesti batrani si de a-I inmormanta dupa decesul lor , obligatii pe care mi le-am indeplinit foarte bine putand proba cu martori . Din data de 25 -09 -2009 doamna Ene Elena a fost pensionata cu handicap grav , permanent cu incapacitate adaptiva de 90% de sectia psihiatrie din care rezulta incapacitatea acesteia de a avea discernamant . Ca drept urmare tot de atunci pleca deseori de acasa invocand tot felul de motive legate de Voicu Ion (erau concubini ) ,eu aducand-o de fiecare data inapoi. Dupa decesul lui Voicu Ion in luna oct 2010 a plecat de mai multe ori la niste nepoti de unde am adus-o de mai multe ori , acestia profitand de situatia dumneaiei si-au insusit din gospodarie tote lucrurile , casa fiind acum goala . Pe data de 20 sau 21 decembrie au luat-o de la domiciliu , ea fiind proaspat iesita din spital,depistata de curand si cu diabet ,au manipulat-o si infiltrat-o impotriva mea , invatand-o sa ma dea in judecata si sa le treaca casa lor . Ea refuza sa se intoarca acasa si nepotii dumneaiei la fel refuza sa o aduca inapoi , mai mult am primit telefon de la acestia cu amenintari , injuraturi, jicniri , convorbire pe care am inregistrat-o si o am ca proba . Mai mult au intrat in curte si au schimbat lacatele de la casa , eu nemaiputand intra .
M-am adresat postului de politie si asistentei sociale eu fiind in imposibilitate de a-mi exercita obligatiile fata de doamna Ene Elena si vazand clar ca acesti oameni abuzeaza de aceasta femeie , urmarindui casa si pensia .
Mai mentionez ca pana sa moara Voicu Ion acesti oameni nu i-au vizitat niciodata si la moartea acestuia nu au fost nici unul macar cu o lumanare , dar si-au insusit lucrurile care i-au apartinut .au spus sa o las sa stea cat vrea acolo ca ei nu o pot aduce inapoi acasa .acum dupa 7 ani ma da in judecata ca nu am avut grija de ea dupa ce i-am salvat viata de mai multe ori si pe 15 decembrie am adus-o de la spital . In ce lume traim ? Unii nu au nici pic de constiinta .
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...