avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Comert ambulant intr-o rulota pe spatiu privat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Comert ambulant intr-o rulota pe spatiu privat

am gasit sa inchiriez o rulota situata in proprietatea particulara a unui cetatean situata la 1 m de trotuar . ce taxe sau aprobari i-mi mai trebuie de la Primaria Municipiului Ploiesti pentru desfasurarea unei activitati de comert cu legume si fructe? eu detin srl cu activitate autorizta de comert ambulant
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Iulie 2014
ellit, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daneliuc Cristina , utilizator 17:55, 28 Octombrie 2016
In primul rand aveti nevoie de o autorizatie de functionare, care se eliubereaza de la Primarie in termen de 30 de zile.
si daca nu.mi elibereaza ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coruptie ionel-s ionel-s Am nevoie de ajutor pentru ca nu stiu cum se poate solutiona. In fata Bisericii Bunavestire Giulesti , pe trotuar, cativa vanzatori ambulanti si-au asezat ... (vezi toată discuția)
Acte necesare infiintare covrigarie in rulota nchivu nchivu Buna seara, m-am hotarat sa deschid o covrigarie intr-o rulota, acum vine intrebarea, de ce aprobari/avize as avea nevoie? Ar fii vre-o problema daca ma ... (vezi toată discuția)
Aprobarile necesare pentru vanzatorul ambulant mirela 20 mirela 20 Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, ... (vezi toată discuția)