avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1352 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare infiintare covrigarie in rulota
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare infiintare covrigarie in rulota

Buna seara, m-am hotarat sa deschid o covrigarie intr-o rulota, acum vine intrebarea, de ce aprobari/avize as avea nevoie? Ar fii vre-o problema daca ma deplasez cu rulota in diferite locuri?
Multumesc pentru eventualele dvs raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:53, 27 Decembrie 2010
In primul rand trebuie sa va deschideti o SC sau o alta forma de organizare pentru a putea desfasura o activitate de comert.
Pentru a putea desfasura o activitate de comert, vanzatorii ambulanti trebuie sa aiba acordul autoritatilor administratiilor publice locale sau ale sectoarelor municipiului Bucuresti cu respectarea regulamentelor proprii ale acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize necesare de la primarie pentru un salon mobil Sorin09 Sorin09 Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta sau indruma in urmatoarea septa: doresc sa deschid un salon cosmetic pe roti. Totul se va desfasura intr-o rulota ... (vezi toată discuția)
Comert ambulant intr-o rulota pe spatiu privat ellit ellit am gasit sa inchiriez o rulota situata in proprietatea particulara a unui cetatean situata la 1 m de trotuar . ce taxe sau aprobari i-mi mai trebuie de la ... (vezi toată discuția)
Vanzator ambulant - refuz verbal acordare aviz de la primarie Dana2016x Dana2016x Buna ziua, #-oSunt S.R.L cu activitate principala 4711 ,secundar printre altele 4799 si 8230 ps. activitati ce se desfasoarala beneficiari si/sau in afara ... (vezi toată discuția)