Va rog daca ma puteti ajuta sau indruma in urmatoarea septa:
doresc sa deschid un salon cosmetic pe roti. Totul se va desfasura intr-o rulota ce va fi parcata in diferite locuri prestabilite din Bucuresti.
Nu stiu exact unde sa intreb legat de aprobarile necesare de la primarie pentru a putea fi parcata in diverse locuri ce sunt considerate spatii publice.. Este necesar ca respectiva rulota sa fie inmatriculata in Bucuresti?
Daca rulota ar fi parcata in spatii private (cladiri de birouri, spatii private unde au loc expozitii si evenimente), as avea nevie de aprobari primariei?
Pana la a obtine autorizatie de la primarie trebuie sa inregistrati firma la Registrul comertului si sa declarati activitatea la ANAF.
Imi este greu sa cred ca veti obtine autorizatie de functionare de la Directia judeteana de sanatate publica, Inspectoratul teritorial de munca si de la Agentia teritoriala de mediu, ai caror inspectori va vor verifica in teren (indiferent unde veti parca) chiar daca veti reusi ca in baza declaratiilor pe propria raspundere sa inregistrati o firma la RC, in conditiile mentionate - rulota pe roti.