avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... coruptie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

coruptie

Am nevoie de ajutor pentru ca nu stiu cum se poate solutiona. In fata Bisericii Bunavestire Giulesti , pe trotuar, cativa vanzatori ambulanti si-au asezat tarabele cu legume-fructe. Nu-s conditii normale pentru asa ceva, mai ales ca o piata se afla la cateva sute de metri de biserica. Deci se poate afirma ca acestia si-au pus tarabele ilegal. Prima data cand s-au instalat au sarit cu sabia la preotul paroh pentru ca acesta cuteza sa inchida portile parohiei, fiind noapte. Si deseori obisnuiesc sa stranguleze trotuarul pentru a-i obliga pe oameni sa le vada produsele. Mizeria fizica este la ea acasa. Politia a fost sesizata insa fara absolut nici o rezolvare. Ani de zile politia nu s-a atins de ei ! Mai nou, acestia au primit aprobare de la primarie sa-si vand produsele acolo. Dupa cum stiti, pentru a vinde legume-fructe, este nevoie de anumite conditii ce tin de siguranta alimentara - la nivel minim tarba standard, apa curenta si toalete. Mai nou, am ales sa sesizez Prefectura Municipiului Bucuresti si Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti. Prefectura Bucuresti mi-a raspuns ca legea nu le permite sa intervina in procesul de administrare a Primariei Sect. 6, chiar daca un birocrat al primariei a incalcat legea dand aprobari de comert stradal cu incalcare igenei si sanatatii publice..Ce mai pot face ? Pe cine mai pot sesiza ?
Ultima modificare: Vineri, 19 Decembrie 2014
ionel-s, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum permite legea sa lasi un om pe drumuri? alinaiudita alinaiudita exista o casa parohiala la poalele cimitirului unde a locuit o familie din generatie in generatie. acum ca s-au trezit sa construiasca o capela pe locul acela ... (vezi toată discuția)
O biserica de cartier deranjeaza zilnic linistea comunitatii klehus klehus In urmca cu aproximativ 1 an de zile in dreptul cladirii in care am domiciliul s-a daramat un parc pentru copii pentru a se construi o biserica fara a intreba ... (vezi toată discuția)
Constructie biserica fara acordul vecinilor iana_iana iana_iana Buna ziua! Exact langa casa bunicii mele se construieste o biserica, dar nu i-a cerut nimeni acordul. Au daramat deja cladirea existenta, care era o casa ... (vezi toată discuția)