de extradare nu stiu inca nimic, dar poate fi inchisa fara un proces prealabil in care sa poata sa-si dovedeasca nevinovatia? ea a fost inchisa direct, copilul ii era la scoala, era saracul disperat ca nu stia nimic de maica-sa
da, este un mandat de arestare emis de autoritatile italiene dar in 2005 a fost gasita nevinovata dupa ce victima a declarat ca ea nu a participat. asta nu inteleg, dupa 6 ani au descoperit ca este totusi vinovata?
Este vorba de o prietena a mea, in 2005 a fost in Italia, a lucrat ca bona. Femeia pentru care lucra, romanca, se ocupa de lucruri nu prea ortodoxe dar a aflat asta abia dupa ce a ajuns acolo. Dupa un timp, cam 6 luni,i-a luat pasaportul si cu prietenul ei a obligat-o sa se prostitueze. Intr-o seara, tipa asta si cu prietenul ei au talharit un barbat care fusese clientul prietenei mele. Au dat navala carabinierii peste ei acasa, i-a luat pe toti, pe prietena mea au eliberat-o si au lasat-o sa vina in tara in urma declaratiei victimei ca ea nu luase parte la talharie. Zilele trecute a venit politia la usa ei si au arestat-o in baza unui mandat de arestare si dupa o infatisare la tribunal i-a dat o sentinta de 4 ani. Ce se poate face mai departe?