avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pedepsa talharie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pedepsa talharie

Este vorba de o prietena a mea, in 2005 a fost in Italia, a lucrat ca bona. Femeia pentru care lucra, romanca, se ocupa de lucruri nu prea ortodoxe dar a aflat asta abia dupa ce a ajuns acolo. Dupa un timp, cam 6 luni,i-a luat pasaportul si cu prietenul ei a obligat-o sa se prostitueze. Intr-o seara, tipa asta si cu prietenul ei au talharit un barbat care fusese clientul prietenei mele. Au dat navala carabinierii peste ei acasa, i-a luat pe toti, pe prietena mea au eliberat-o si au lasat-o sa vina in tara in urma declaratiei victimei ca ea nu luase parte la talharie. Zilele trecute a venit politia la usa ei si au arestat-o in baza unui mandat de arestare si dupa o infatisare la tribunal i-a dat o sentinta de 4 ani. Ce se poate face mai departe?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:11, 23 Ianuarie 2011
Doamna,cine a pronuntat aceasta sentinta de condamnare?Daca este vorba de instantele italiene,sunt de acord.Daca este vorba de instantele din Romania.....exista o problema.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Ianuarie 2011
andymaurul, utilizator
Este vorba despre legislatia italiana si aici trebuie fie sa cautati pe site unde sunt inscrise codurile din unele tari,fie sa consultati un avocat/jurist italian
sunt doua fapte diferite din ce spuneti. o infractiune petrecuta pe teritoriul italiei si alta savarsita aici. poate face apel prietena dvs daca se considera nevinovata sau pedeapsa e prea mare.
Probabil ca a fost condamnata si se cere extradarea ei de statul italian.
A fost informata pentru ce a fost arestata.
Ea este cea mai in masura sa va spuna.

Data post: Sambata, 22 Ianuarie 2011, 18:38
Probabil ca a fost condamnata si se cere extradarea ei de statul italian.
A fost informata pentru ce a fost arestata.
Ea este cea mai in masura sa va spuna.

Foarte corect a aratat dl.av.Lascoschi,dar daca se dau raspunsuri cu litere mici ,din varful claviaturii,de catre alt avocat...

Fapte savarsite in Italia si probabil ca politia romana a avut de executat un madat de arestare emis de magistratura italiana

Alte discuții în legătură

Condamnat in romania, pot executa in italia? maria43 maria43 as dori sa stiu daca un cetatean roman este condamnat definitiv pe teritoriul romaniei poate sa faca detentie pe teritoriul italiei fiind retinut in italia, ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru a dovedi ispasirea pedepsei in alta tara solcancc solcancc Am nevoie de ajutor! Am avut de ispasit o pedeapsa in romania de care nu am stiut pana nu m-au oprit carabinieri. Am cerut sa nu fiu extradat si am reusit sa ... (vezi toată discuția)
condamnat in romania arestat in italia yrynuca yrynuca Buna ziua, intrebarea este urmatoarea. fratele meu a fost arestat astazi in italia .a fost condamnat in romania pentru conducerea fara permis.(in anul ... (vezi toată discuția)