avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate Paull24

Activitate Paull24

Răspuns la discuția Abuzuri
Oare cat timp ne va purta politia pe drumuri pana sa inteleaga ca suntem nevinovati pentru ca ei merg numai pe increderea ca aceea fata spune adevraul neavand nici o dovada solida. In viitorul apropiat as dori sa plec in alta tara la munca, iar politistul neavand chef de munca ne cheama din 2 in 2 saptamani ce as putea face sa ai fac sa inteleaga ca nu avem nimic de aface cu telefonul. Sa ii cer politistului sa o cheme pe cea care o insotea pe asa zisa pagubita pentru a confirma ca pagubita cerea ca prietenul meu sa iese din casa in timp ce noi atunci urcam scarile ramanand surprinsa la vederea noastra.
Ma repet, pentru ca asta m-ar interesa in momentul acesta: pentru a deschide un proces are nevoie de vreo dovada? sau altceva? si dovezile in ce consta?
Va multumesc
Vroiam sa va mai intreb ceva, pentru a deschide un proces are nevoie de vreo dovada? sau altceva? si dovezile in ce consta?
Politistul care ancheteaza a invatat-o pe asa zisa victima sa ne spuna sa recunoastem ca l-am luat ca sa scapam iar eu i-am raspuns de ce sa recunosc daca m-ai vazut ,asta ma face sa cred ca politistul nu are chef de ancheta corecta si sa gaseasca vinovatul ci cauta un tap ispasitor. Pot sa-i cer politistului sa o cheme pe cea care a insotit-o pe victima la usa prietenului meu deoarece ea poate sa confirme faptul ca il cauta pe el acasa fiind sigura ca e acasa ( vazandu-l ca a intrat in casa) cand de fapt noi urcam pe scara spre casa. Politistul la ora actuala cheama o persoana care nestiind provenienta telefonului l-a folosit scurt timp sub forma de imprumut (10 min) pt a efectua cateva apeluri si care a anuntat persoana la care s-a gasit telefonul ca din spusele politistului telefonul a fost furat, iar persoana care a inmprumutat telefonul a chemat a 2-a zi pers care il detinea, aceasta din urma predandu-l si spunand-ui-se ca singura solutie este proba cu detectorul de minciuni, aceascta persoana nu poate efectua aceasta proba la sfatul medicului suferind de afectiuni asupra sistemului nervos central. Acesta este stadiul anchetei
Ceva important ce am uitat sa mentionez este faptul ca politia afirma ca noi am luat si vandut telefonul persoanei asupra careia s-a gasit asta fiind neadevarat martor fiind faptul ca noi eram plecati si ea a spus ca a fost la aproximativ 20-30m de locul unde si-a lasat telefonul deci vazandu-ne clar ca l-am luat si am fugit dar totusi daca am fugit nu cred ca nu a vazut de la acea distanta gresit locul unde am fi fugit deoarece cu riscul de a ma repeta noi eram la magazin inainte de a ajunge la magazin fiind in plimbare pe strada principala din oras iar cand am ajuns in scara victima cerea sa iese din casa prietenul meu ca l-a vazut
17 ani, a fost consemnata plangerea ei sincer politia nu ne da detalii doar injuraturi si tipaturi deci stadiul dosarului nu-mi este cunoscut. Ce pot cere politiei (detalii) si va rog spuneti-mi ce legi sunt in favoarea noastra. Nu se stie cine a luat telefonul dat fiind faptul ca ea l-a lasat la voia intamplarii pe o masa din fata blocului putand fi luat de oricine dar in plangerea ei noi figuram ca acuzati. Politistul foloseste expresii de genul: "va fac eu ca la gara" si multe strigaturi pe care nu-mi sant permise sa le scriu pe site fiind obscene.
Discuție Abuzuri
In urma cu cateva luni o domnisoara ametita si-a lasat telefonul pe o masa de afara si ea a plecat cu alte probleme. Toate bune si frumoase pana cand eu si un prieten veneam de la magazin si am vazut pe mama acestei fete impreuna cu o prietena de familie de a ei cautand cu lanterne pe sub masa. Eu cu prietenul meu ne-am continuat drumul spre casa locuind amandoi in aceeasi scara de bloc. La etajul unu unde sta prietenul meu se certa fata care si-a lasat telefonul cu tatal prietenului meu afiirmand: "spune-ti sa iese din casa sa nu se mai ascunda ca l-am vazut ca mi-a luat telefonul" aceasta fiind insotita de o prietena minora. Am fost citati la politie iar in acea seara pe la ora 1 deoarece politia credea ca nu am somn au venit sa-mi bata la usa si prietenului foarte prietenosi ca daca am fi luat telefonul sa-l dam ca ei ne iarta. Bineinteles neavand ce sa le dam le-am inchis politicos usa in nas. Dupa un timp exceptand ca am fost purtati cu rost si fara rost la politie telefonul a fost gasit la cineva care sta la cateva blocuri distanta ( prin metode de localizare diverse ) acesta din urma a sustinut cu martori ca telefonul a fost cumparat de la un necunoscut care invoca nevoia urgenta de bani ca motiv de vanzare a telefonului. Se poate considera un abuz faptul ca politia ne plimba pentru ca asa zisa victima si-a lasat telefonul astfel incat oricine trecea il vedea deoarece noi veneam de la magazin in timp ce ea sustine ca ne-a vazut cu ochii ei ca am luat telefonul dar am gasit-o cerandui tatalui prietenului meu sa-l cheme pe fiul lui afara din casa iar pe mama ei cautand de zor telefonul cu lanterna. Ce ma sfatuiti sa o citez pe cea care a insotit-o la usa prietenului meu pe pagubita astfel reusind sa ne dovedim nevinovatia? Aceea fata este minora.
Persoana la care s-a gasit telefonul ne este cunoscuta noua de aceea politistul care ancheteaza merge pe banuieli nicidecum pe dovezi solide( adica ne-a vazut ca am luat telefonul si ne-a cautat acasa cica ne-a vazut ca am urcat in casa noi veniind de la magazin si vazand pe mama acesteia cautand) Va multumesc