stau intr-um sat, pe o strada mai retrasa. am fost de mai multe ori la domnul primar sa ne ajute cumva in repararea drumului insa nu a miscat un deget, pe cand unele persoane din primarie si-au pus zgura si-n curte. unde ma pot adresa? am ajuns sa ducem copiii in spate la gradinita iar batranii stau in curte pe vreme ploioasa.:help:
va multumesc pentru raspuns. nu stiu daca lucreaza cu contract de munca sau nu. stiu ca in momentul in care am deschis divortul, da lucra cu contract. apoi, imediat a cerut sa i se inchida contractul. m-am documentat cat de cat si stiam ca pot anunta cumva autoritatile din italia, asa ca am vorbit cu cel care se ocupa de dosarul meu. raspunsul a fost cam asa: "aveti studii in domeniu de veniti cu astfel de idei? pentru ei chestii de astea, sunt un fel de gainarii de la noi!". si de atunci tot astept...:help:
in urma cu mai bine de un an, am depus o plangere impotriva fostului sot pentru neplata pensiei alimentare. nici pana acum plangerea nu a fost solutionata deoarece el este plecat din tara, in italia. ma pot ajuta cumva autoritatile de acolo? cei de la postul de politie la care am depus plangerea nu mi-au dat un raspuns clar la problemele mele.:help: