avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Activitate corina1987

Activitate corina1987

stau intr-um sat, pe o strada mai retrasa. am fost de mai multe ori la domnul primar sa ne ajute cumva in repararea drumului insa nu a miscat un deget, pe cand unele persoane din primarie si-au pus zgura si-n curte. unde ma pot adresa? am ajuns sa ducem copiii in spate la gradinita iar batranii stau in curte pe vreme ploioasa.:help:
Răspuns la discuția pensia alimentara
va multumesc pentru raspuns. nu stiu daca lucreaza cu contract de munca sau nu. stiu ca in momentul in care am deschis divortul, da lucra cu contract. apoi, imediat a cerut sa i se inchida contractul. m-am documentat cat de cat si stiam ca pot anunta cumva autoritatile din italia, asa ca am vorbit cu cel care se ocupa de dosarul meu. raspunsul a fost cam asa: "aveti studii in domeniu de veniti cu astfel de idei? pentru ei chestii de astea, sunt un fel de gainarii de la noi!". si de atunci tot astept...:help:
in urma cu mai bine de un an, am depus o plangere impotriva fostului sot pentru neplata pensiei alimentare. nici pana acum plangerea nu a fost solutionata deoarece el este plecat din tara, in italia. ma pot ajuta cumva autoritatile de acolo? cei de la postul de politie la care am depus plangerea nu mi-au dat un raspuns clar la problemele mele.:help: