avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Activitate selenahara

Activitate selenahara

Răspuns la discuția divort cu incredintare minor
desi legea ofera sanse egale parintilor la acordarea custodiei, practica instantelor este clara: minorii ,mai ales la varste f fragede, sunt incredintati mamei.trebuie sa se dovedeasca faptul ca mama e imorala si sa nu prezinte interes, dragoste si atentie cresterii copilului pentru a nu i se incredinta minorul.nu conteaza ca veniturile sunt mai mici, ca tatal are bani, casa sau mai stiu eu ce.el e obligat la pensie alimentara in functie de venituri, iar daca exista bunuri obtinute in timpul casatoriei, se poate cere si partajarea acestora chiar si in conditiile in care mama nu a avut servici si s-a ocupat exclusiv de gospodarie, de cresterea copilului si de ingrijirea sotului.toate aceste activitati inseamna aportul femeii la dobandirea bunurilor comune.asa ca... decizia va apartine, doamna!
Răspuns la discuția divort cu incredintare minor
doamna, nu va fie teama.si eu, cand avea baiatul meu un an am vrut sa divortez dar mi-a fost teama, din aceleasi motive:sotul avea vila, masini, bani si ,mai mult, o functie care ar fi putut influenta incredintarea copilului..au trecut patru ani si jumatate, azi e aceeasi situatie(disproportie de venituri), mai mult, ai mei nu ma pot ajuta dar mi-am facut curaj si am depus actiunea de divort.peste 5 zile am termen. nu imi mai este frica, legile romane sunt de partea mamei, in general si ,cu siguranta veti obtine custodia fetei. aveti nevoie doar de curaj si vointa. femeia nu e chiar atat de slaba cum cred in general barbatii