da....primaria nu-mi elibereaza adeverinta ,nu pentru ca nu avem venituri ci pentru ca are sotul amenda si trebuie s-o platesc ca sa primesc adeverinta .....nu am deunde plati aceasta suma deoarece nu avem nici un venit .din contra fetita ar trebui sa beneficieze de bursa scolara deoarece nu avem venit Oare ea este de vina ca parintii au de platit o amenda si nu au din ce?
fata are bursa scolara ,dar la scoala nu ma pot interesa deoarece acolo trebuie sa duc actele necesare pentru bursa si aici e problema ,ca de la primarie nu mi se elibereaza o adeverinta pe care trebuie sa o pun la dosar deoarece sotul are acea amenda
fetita mea in clasa a 4-a nu a beneficiat de bursa scolara deoarece sotul meu are o amenda de 500 de lei la primarie mentionez ca nu avem nici un venit doar alocatia si complementara la fetita .......suntem parinti care suntem la varsta a doaua si din cauza varstei nu ne gasim de lucru sotul are 53 de ani ,iar eu la fel.......Fetita e de vina ca sotul are o amenda de platit si nu poate sa-si ia bursa de la scoala? va rog sa ma lamuriti in aceasta privinta Multumesc!