avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... mi-au taiat bursa fetitei...de ce??
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

mi-au taiat bursa fetitei...de ce??

fetita mea in clasa a 4-a nu a beneficiat de bursa scolara deoarece sotul meu are o amenda de 500 de lei la primarie mentionez ca nu avem nici un venit doar alocatia si complementara la fetita .......suntem parinti care suntem la varsta a doaua si din cauza varstei nu ne gasim de lucru sotul are 53 de ani ,iar eu la fel.......Fetita e de vina ca sotul are o amenda de platit si nu poate sa-si ia bursa de la scoala? va rog sa ma lamuriti in aceasta privinta Multumesc!
Cel mai recent răspuns: vas zelma , utilizator 14:37, 24 Ianuarie 2011
Ce fel de bursa scolara primeste fata? Bursa de studii, bursa sociala? De ce nu va interesati direct la scoala?
fata are bursa scolara ,dar la scoala nu ma pot interesa deoarece acolo trebuie sa duc actele necesare pentru bursa si aici e problema ,ca de la primarie nu mi se elibereaza o adeverinta pe care trebuie sa o pun la dosar deoarece sotul are acea amenda
Pai asta nu inseamna ca v-au taiat bursa fetei, ci ca dv nu puteti completa dosarul pentru bursa fetei deoarece Primaria nu va elibereaza adeverinta precum ca nu aveti venituri.
da....primaria nu-mi elibereaza adeverinta ,nu pentru ca nu avem venituri ci pentru ca are sotul amenda si trebuie s-o platesc ca sa primesc adeverinta .....nu am deunde plati aceasta suma deoarece nu avem nici un venit .din contra fetita ar trebui sa beneficieze de bursa scolara deoarece nu avem venit Oare ea este de vina ca parintii au de platit o amenda si nu au din ce?
vas zelma a scris:

da....primaria nu-mi elibereaza adeverinta ,nu pentru ca nu avem venituri ci pentru ca are sotul amenda si trebuie s-o platesc ca sa primesc adeverinta .....nu am deunde plati aceasta suma deoarece nu avem nici un venit .din contra fetita ar trebui sa beneficieze de bursa scolara deoarece nu avem venit Oare ea este de vina ca parintii au de platit o amenda si nu au din ce?

Problema dvs. nu e scoala ci primaria. Fetita dvs. nu primeste bursa pentru ca dosarul ei nu e complet si cred ca e clar ca din moment ce nu ati depus toate actele necesare nu e posibil sa primiti bursa. Parca o amenda se poate plati si prin munca in folosul comunitatii. Cine i-a dat amenda sotului si pentru ce?

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de alocatie monoparentala? valentinaionela03 valentinaionela03 Buna ziua.Eu am o fetita de 4ani si tatal ei nu a vrut sa o recunoasca,stau in casa cu parintii mei,sora mea si prietenul ei.Am un salariu de 975lei pe luna si ... (vezi toată discuția)
Alocatie monoparentala blueelf08 blueelf08 Buna ziua! Care sunt criteriile de acordare a alocatiei monoparentale? Spre exemplu, la un venit de 404,5 lei de persoana (un adult si un minor), se acorda si ... (vezi toată discuția)
Coasigurat bianca40 bianca40 Buna ziua, Sotia unui angajat al societatii la care lucrez, ma intreaba ce acte e necesar sa imi aduca, a.i. sa pot sa-i eliberez o adeverinta de coasigurat ! ... (vezi toată discuția)