avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... mi-au taiat bursa fetitei...de ce??
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

mi-au taiat bursa fetitei...de ce??

fetita mea in clasa a 4-a nu a beneficiat de bursa scolara deoarece sotul meu are o amenda de 500 de lei la primarie mentionez ca nu avem nici un venit doar alocatia si complementara la fetita .......suntem parinti care suntem la varsta a doaua si din cauza varstei nu ne gasim de lucru sotul are 53 de ani ,iar eu la fel.......Fetita e de vina ca sotul are o amenda de platit si nu poate sa-si ia bursa de la scoala? va rog sa ma lamuriti in aceasta privinta Multumesc!
Cel mai recent răspuns: vas zelma , utilizator 14:37, 24 Ianuarie 2011
amenda a primit-o de la politie pentru o cearta cu un vecin.....
De ce nu incercati sa mergeti in audienta la primar? Incercati sa il convingeti ca este dreptul copilului de a-si depune dosarul pentru bursa, iar datoria tatalui nu este a copilului, sunt doua persoane distincte. Cereti, de asemenea, sa va indice legea si articolul conform careia nu va elibereaza acea adeverinta.
Ultima modificare: Luni, 24 Ianuarie 2011
m_ella2005, utilizator
ok....multumesc ...am sa incerc asa cum m-ati sfatuit......va mai contactez indiferent de rezultat o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de alocatie monoparentala? valentinaionela03 valentinaionela03 Buna ziua.Eu am o fetita de 4ani si tatal ei nu a vrut sa o recunoasca,stau in casa cu parintii mei,sora mea si prietenul ei.Am un salariu de 975lei pe luna si ... (vezi toată discuția)
Alocatie monoparentala blueelf08 blueelf08 Buna ziua! Care sunt criteriile de acordare a alocatiei monoparentale? Spre exemplu, la un venit de 404,5 lei de persoana (un adult si un minor), se acorda si ... (vezi toată discuția)
Coasigurat bianca40 bianca40 Buna ziua, Sotia unui angajat al societatii la care lucrez, ma intreaba ce acte e necesar sa imi aduca, a.i. sa pot sa-i eliberez o adeverinta de coasigurat ! ... (vezi toată discuția)