Buna ziua,
din august a.c actele aditionale se fac inainte sa produca efecte, este ok sa se transmita tot inainte de producerea efectelor?
de ex : azi am facut un AA cu modif. de salariu care intra in vigoare cu 01 oct. Dar l-am si transmis . este vreo problema in aces sens?
buna ziua,
daca ai un COncediu fara plata suspendat pentru prob.personale poti face un contract de munca in alta parte exact cat ai concediu fara plata?
contract de munca cu 8 ore....
am urmatoarea speta : un salariat lucreaza o sambata si o duminica 12 ore .
va rog sa-mi spuenti daca trebuiesc toate sporurile aplicate sau doar partial :
25 % pt ca din astea 12 ore 8 sunt de noapte
100% pt ca e zi de weekend
si 4 ore din 12 supliemntare cu minim 75 %
buna ziua
am primit o cerere de intrare in CIC pentru doi ani incepand cu data de azi
Am transmis la revisal ca data de sfarsit de suspendare 16.08.2018 , este gresita ? avand in vedere ca el se va intoarce cand copilul implineste 2 ani adica pe 7 august 2018. Oricum se va opera incetarea suspendarii cu 7 august 2018 . ar fi necesar sa fac corectie la data de suspendare?
buna ziua. am o persoana care are contract partial cu 7 ore pe saptamana cu x suma de lei remunerat. Spuneti-mi cum pot declara aceste 7 ore pe saptamana / 28 ore pe luna in declaratie 112 ?
Multumesc
Buna ziua.
Un angajat care pleaca in 4 ian 2016 ultima zi lucrata este 31.12.2015 are concediul 17 zile din 2014 si 22 din 2015. La lichidare se platesc toate cele 39 de zile concediu?
Buna ziua
Ma puteti ajuta cu un raspuns pentru urmatoarea intrebare : de ce taxe este scutita o persoana care are brevet de revelotionar la angajare. Precizez ca nu este somer .