avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters188966

Activitate ContSters188966

Răspuns la discuția DIVORT CU ACORDUL AMBELOR PARTI
multumesc mult
eu vroiam sa stiu daca se termina procesul la prima infatisare sa stiu daca vin in tara ..... daca as stii ca se da sigur amanare mi-as lua un avocat
este bn daca se termina la prima infatisare .... sa-mi pot schimba si toate actele totodata
Cat dureaza pana tribunalul iti elibereaza actul de terminare a divortului (acea justificare ca procesul sa incheiat) pentru a-mi putea schimba actele?
multumesc
Multumesc mult pentru raspuns
Va rog sa ma ajutati daca puteti ....
am depus actele de divort cu divortul ambelor parti impreuna cu (ex) sotul meu in vara anului 2010 ..... in martie 2011 avem prima infatisare
As vrea sa stiu daca prima infatisare ni se mai da vreun termen de cateva luni sau se termina atunci divortul.
Eu studiez in alta tara si imi este f greu sa renunta pentru ceva timp sa vin in tara la divort daca doar se da o amanare.
Este posibil sa se termine divortul la prima infatisare sau nu?
Tin sa specific ca indeplinim toate conditiile pentru divort , nu avem copii minori si avem mai mult de un an de casatorie ..... si in cererea de la tribunal am specificat ca aproape 3 ani nu mai locuim impreuna si caz de impacare nu exista.
Multumesc mult!