avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Activitate mandreead

Activitate mandreead

Ok. Banuiesc ca inainte de executarea bunurilor administratorului, se va incerca recuperarea debitelor prin executarea activelor societatii, sau eventual al altor garantii (depozite colaterale, etc...), nu?
In acest caz administratorul este si asociat;doreste sa nu mai fie administrator dar sa ramana asociat. Ma intereseaz mai exact care este procedura de urmat ptr a renunta la f-ctia de administrator si in acelasi timp, in cazul in care soc nu isi respecta obligatiile asumate prin ctr de credit contractat si creditul ajunge la executare, care ar fi raspunderea fostului administrator....
da, exista aceasta decizie.
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: Cum ar trebui sa procedeze o persoana, asociat intr-un SRL (25%) care indeplineste si functia de administrator in cazul in care doreste sa renunte doar la statutul de administrator (nu doreste sa se retraga ca si asociat) ? Mentionez ca SRL-ul respectiv a contractat un credit bancar , garantat si cu un bilet la ordin avalizat, fara protest, de catre admisitratorul respectiv. In aceasta situatie, care va fi raspunderea administratorului dupa eventuala notificare a actionarilor si numirea altui administrator ?
Multumesc !