avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Activitate aurapo

Activitate aurapo

Multumesc!
Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca la stabilirea impozitului pe venit microintreprindere iau in calcul atat comisionul incasat cat si suma restituita ca imprumut, mai exact
împrumutul acordat sa spunem ca este de 1000 lei, comisionul 200lei, calculez si declar 3% la 1200 sau numai la 200lei.
Multumesc!
Răspuns la discuția contract de inchiriere auto
multumesc!
Buna ziua.
Va rog sa-mi raspundeti cat mai urgent posibil la urmatoarea intrebare :
daca o persoana fizica inchiriaza autoturismul unei persoana juridice, persoana juridica are dreptul sa introduca cheltuielile cu intretinerea si repararea masinii ca fiind deductibile in firma? (mentionez ca in contr. de inchiriere se prevede acest lucru). Va rog daca este posibil sa-mi dati si o baza legala .
Va multumesc.
Răspuns la discuția vanzare teren
stiam ca numai la terenul arabil se face taxare inversa, iar ptr. livezi , paduri, etc. se face factura cu tva.
buna ziua,
am o mare problema si v-as ruga daca puteti sa-mi raspundeti la urmatorul caz.
firma din romania are ca obiect de activitate fabricarea incaltamintei, iar capitalul social este de 1000 lei.
aceasta firma poate achizitiona o cesiune de credit de la o firma din uniune, firma din uniune este asociat majoritar la firma romaneasca.
ce implicatii impune acest lucru dpv contabil si financiar, genereaza plata de impozite si taxe? este legal?