avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters189303

Activitate ContSters189303

Răspuns la discuția Admitere INM 2012
La intrebarea cu moneda exista 4 variante de raspuns: marca, banul, oricare dintre ele, nu ma pot decide. Eu am raspuns "oricare dintre ele". Psihologicul iti da oarecare emotii, dar dupa ce treci de primele 3 probe, esti obisnuit. Gandeste-te ca din 200 de auditori au trecut 198 de psihologic. Mai mult, la probele cognitive conteaza mai mult sa raspunzi corect decat sa treci prin toate intrebarile dar sa dai raspunsuri gresite.
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
Proba scrisa dureaza in jur de 3 ore. Prima parte este un mini interviu, aceleasi intrebari ca si la primul interviu, de ce vrei magistrat, ce te recomanda, ce experienta profesionala ai, care a fost cea mai stresanta experienta din viata ta. Te lasa 10 minute aici, dar daca nu termini mai poti completa pana la finalul intregului test.
A doua parte este de testare cognitiva, ai vreo 2 texte scrise si o problema analitica ( ca la rationament, dar mai usoare), si alte chestii de inteligenta, toate contra cronometru ( 3, 5, 7 minute pt 12 intrebari in medie). Urmeaza in cadrul celei de-a doua parti un test de capacitate decizionala, foarte tricky (tot contra cronometru). Intrebari de genul arunci o moneda de 10 ori, de 9 ori pica banul, o data marca, ce pica a 11-a oara.
A treia parte este formata din 3 chestionare cu intrebari de personalitate ( aici aveti cam 20 de minute de chestionar, timpul este suficient).
La interviu apoi se pun intrebari in functie de profilul psihologic care reiese din testul scris.
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
Felicitari tuturor indiferent de punctaj!
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
adi_09 a scris:

la prezentarea eseului ati citit de pe foaie sau ati redat oral ceea ce ati scris ?


Faci asa cum iti este mai usor, comisia nu are o pretentie anume, eu am citit de pe foaie, dar poti si prezenta liber, mai ales daca iti mai vin idei noi.
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
Buna, eu am fost ieri la comisia 3. Mie nu mi s-a aparut atmosfera relaxata, dna procuror si cu dl. judecator puneau intrebari peste intrebari la absolut orice spuneam. Citatul meu a fost ceva de genul "Nu exista meserie fara ucenicie" nr. 57. Bafta in continuare tuturor!
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
In situatia descrisa de tine eu cred ca nu este ok sa il denunti la autoritatile competente din prima, adica vine o singura data si te roaga si tu il spui CSM-ului. Daca dupa ce l-ai refuzat categoric el repeta incercarea de a te influenta de abia atunci te poti gandi sa informezi CSM-ul.
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
Eu am 76 de pcte
Multumesc pentru raspuns!
Antreprenorul a inaintat procesul verbal de receptie a lucrarilor catre beneficiar, dar nu a primit niciun raspuns. Situatia este veche de jumatate de an.
In primul rand, multumesc pentru rasuns.
Nu s-a semnat nici procesul verbal de receptie la terminarea lucrarilor. Lucrurile stau in felul urmator: a fost o lucrare de scurta durata, exista contract semnat, antreprenorul a executat lucrarea si la final beneficiarul a refuzat sa mai lase muncitorii sa mai intre pe santier. Nu a raspuns la adresele noastre, la telefoane, mail-uri nimic. Mai mult, in contract scrie ca in termen de X zile ei tb sa se pronunte cu privire la procesele verbale trimise, dar ignora complet.