avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Activitate constantinescu teluta

Activitate constantinescu teluta

Buna-ziua tuturor,locuiesc in Elvetia,am un frate divortat ce are in grija lui unicul fiu de 3ani,locuind intr-un oras foarte mic si defavorizat sunt sanse putine pt a-i crea copilului un nivel bun de trai,tin sa mentionez ca mama copilului l-a abandonat cand avea 7luni iar de pensie alimentara nici nu se gandeste chiar de e obligata prin lege,eu vreau sa-i dau o mana de ajutor fratelui meu pt a putea sa-i creeze fiului sau un viitor mai bun,si pt asta a-r vrea sa-l lase la mine pana reuseste el sa se puna un pic pe picioare(acum locuieste intr-o camera in apartamentul mamei),pt a-l putea inscrie la gradinita,scoala si sa-i fac asigrarea i-mi trebuie sa demonstrez ca copilul e in custodia mea si ca sunt eu la persoana responsabila in tot ce priveste copilul,mentionez ca nu vreau sa-l iau in adoptie si nici sa-i i-au fratelui meu dreptul de tata,dat fiind faptul ca-si iubeste copilul si e in stare de orice pt el...vreau sa stiu va rog ce trebuie sa fac,care sunt demersurile necesare...va multumesc anticipat