Buna-ziua tuturor,locuiesc in Elvetia,am un frate divortat ce are in grija lui unicul fiu de 3ani,locuind intr-un oras foarte mic si defavorizat sunt sanse putine pt a-i crea copilului un nivel bun de trai,tin sa mentionez ca mama copilului l-a abandonat cand avea 7luni iar de pensie alimentara nici nu se gandeste chiar de e obligata prin lege,eu vreau sa-i dau o mana de ajutor fratelui meu pt a putea sa-i creeze fiului sau un viitor mai bun,si pt asta a-r vrea sa-l lase la mine pana reuseste el sa se puna un pic pe picioare(acum locuieste intr-o camera in apartamentul mamei),pt a-l putea inscrie la gradinita,scoala si sa-i fac asigrarea i-mi trebuie sa demonstrez ca copilul e in custodia mea si ca sunt eu la persoana responsabila in tot ce priveste copilul,mentionez ca nu vreau sa-l iau in adoptie si nici sa-i i-au fratelui meu dreptul de tata,dat fiind faptul ca-si iubeste copilul si e in stare de orice pt el...vreau sa stiu va rog ce trebuie sa fac,care sunt demersurile necesare...va multumesc anticipat
Puteti solicita incredintarea copilului catre dvs.
Este nevoie de acordul tatalui si de existenta unor motive temeinice - ex. imposibilitatea tatalui de a asigura ingrijirea copilului, lipsa posibilitatilor materiale, etc.
Custodie unica
solomonalexa
Buna ziua,
Am intentat proces la sfatul avocatului prin care solicit custodie unica pentru fetita mea de 3 ani si 3 luni. motivele mele sunt ca tatal ei ... (vezi toată discuția)