da, am inteles, dar intrebarea mea era alta. dupa ce actionez in instanta, iar procesul sa presupunem ca dureaza cinci luni, eu in acst timp nu pot circula decat 3 luni cu numere rosii. pot eu in acest timp sa mai scot numere rosii, pentru ca sunt in proces cu statul si nu e solutionat inca dosarul, adica inmatricularea masinii fara taxa? va multumesc.
As dori sa stiu daca exista posibilitatea legala ca pe toata perioada solutionarii unei actiuni de recuperare a taxei auto, de la depunerea dosarului si pana la solutionarea cazului, sa se poata obtine numerele rosii (probabil in baza unui certificat de justificare a procesului pe rol...). Ma intereseaza sa stiu acest lucru pentru ca deja sunt la a doua pereche de numere ridicate, iar legea imi permite sa am doar 3 numere rosii cu autorizatie de circulatie pe teritoriul Romaniei, fiecare dintre ele valabile doar pe timp de o luna de zile calendaristice. In cazul in care as mai putea obtine astfel de numere rosii legal, as apela la serviciile unui avocat pentru a inmatricula masina fara a mai plati taxa auto.
Va multumesc pentru atentia acordata.