avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate Giotanna

Activitate Giotanna

Răspuns la discuția examen traducator
Iti multumesc foarte mult pentru raspunsul tau....Am sa mai incerc din nou in octombrie daca situatia mea financiara o va permite....
Pot sa stiu daca exista vreo posibilitate de a intra in posesia unor exemple de subiecte din anii trecuti, sau macar ceva care sa ma ajute intr-un fel sau altul?

Multumesc
buna ziua!!
Anul trecut am sustinut examenul pentru obtinerea atestatului de traducator italiana-romana; romana-italiana, pentru a 2-a oara si ca de obicei am picat la limita. M-ar interesa sa stiu daca mai exista si alte posibilitati pentru obtinerea unui atestat de traducator in afara examenului de la Centrul de Cultura?
Mie, personal mi se pare foarte ciudat ca lucrez de foarte mult timp si traduc foarte mult, pentru o firma foarte cunoscuta in Italia, am terminat engleza-italiana, si totusi, este pentru a doua oara cand pic examenul la limita.
Nu vreau sa spun ca sunt extraordinar de pregatita, din contra, tot timpul consider ca mai am ceva de invatat insa nici nu pot sa spun ca am avut foarte multe plangeri legate de ceea ce am tradus pana in momentul de fata, din contra....

Va multumesc anticipat