in data de 06 11 2010 am fost prins la volanul unei masini marca audi a6 combi din 2001 masina inmatriculata in italia, avand propietar [ pe acte] roman, avand asupra mea o mare cantitate de tigari netimbrate. am fost retinut de politie 24 ore ,dupa care am fost eliberat sub control judiciar [ neparasirea localitati, suspendarea dreptului de a conduce autovehicole, timp de o luna [29 zile] masura care a expirat. cea ce va rog sa imi dati consultare este ce pot sa fac pt a recupera autovehicolul, cdespre care am declarat la politie si in fata instantei ca nu este propietate personala ci a fost imprumutat de mine de la propitarul acesteia cu o zi inainte, tigarile le-am gasit abandonate , leam incarcat in autovehicol cu intentia de a le preda politiei. acum propietarul isi doreste masina inapoi. mentionez ca avocatul meu ales de familie, a fost cu propietarul de drept al masini la politie ,si la procuroarea de caz, dar acesta [avocatul] mia spus ca in perioada sarbatorilor de iarna, nu este corespondenta intre pol si procuratura, dupa data de 7 ian am insistat sa mearga la pol, procuratura ioar avocatul mia spus ca procuroarea de caz se afla in concediu medical pe caz de boala timp de 2 sapt [????] :((:(( ok nu prea cred dar, nu am ce sa fac. spunetimi va rog daca exista vreo sansa de a mai recupera masina tinand cont ca nu este pe numele meu, ca propitarul de drept [ care nu a savarsit el infractiunea]cere masina inapoi [ masina avand actele verificate de pol si sunt in regula asig fev etc] . ce se poate face in cazul acesta cum sa procedez ??? masina a fost perchezitionata ulterior de pol negasinduse inscrisuri, locuri special amenajate sa favorizeze contrabanda absolut nimic care sa intemeieze un motiv de a mai retine masina . nu inteleg de ce nu pot sa o scot??? va multumesc anticipat si sper ca vam dat toate detalile cazului meu. astept raspuns la cai de atac. am incredere in avocati de pe acest site.