avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Activitate iiionuttt

Activitate iiionuttt

Răspuns la discuția Plangere contraventionala
Va multumesc foarte mult! Mi-ati mai dat putina incredere. Sper sa se termine cu bine.
Intr-o seara, stateam la o vorba in masina unui prieten, care era parcata in parcarea din cartier. Dupa cam 20 min au venit 2 agenti si 3 jandarmi, au bocanit in geam, ne-am legitimat si ne-a dat amenda pentru consum alcool in loc public. NU eram baut deloc si eu eram pe locul pasagerului din dreapta. A gasit la cateva locuri de parcare mai incolo un PET de bere gol si a scris in procesul verbal ca noi l-am baut.
Bineinteles ca n-am avut cu cine vorbi, agentul ma lua la misto. Abia l-am convins sa scrie la mentiuni ca nu sunt de acord cu ce a scris in el.
Rugamintea mea este sa ma indrumati cum sa anulez acest proces verbal. La judecatorie o doamna sictirita mi-a zis ca ea doar primeste cereri, nu ofera informatii.
Nelamuriri:
-Procesul verbal este scris cu un indigou vechi de 200 de ani, nu se intelege nimic, nici macar numele agentului.
-La rubrica "stabilesc avertisment/amenda" , n-a taiat nici una, a scris doar langa 100 ron.
-La rubrica "Contravenientul declara Ma angajez/Nu ma angajez", nu e taiat nici una.
-La rubrica "contravenientul nu este de fata/refuza/nu poate lua la cunostinta despre continutul procesului verbal...", tot nu este taiat nimic.
La mentiuni a scris ca "Contravenientul nu este de acord cu cele mentionate in procesul verbal", si am semnat. Aici v-am spus ca stiu sigur ce i-am zis sa scrie ca altfel nu iti dai seama ce a scris.
Astept un raspuns urgent de la dumneavoastra. Va multumesc!