avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Activitate bojeioana

Activitate bojeioana

Răspuns la discuția contract de vanzare-cumparare
Multumesc, am sa vorbesc cu fostii proprietari in legatura cu asta, macar acum am un temei legal pe care sa il invoc.
Buna,
de curand am achizitionat un apartament si printre actele necesare a fost nevoie si de adeverinta de la asociatia de proprietari cum ca acest imobil nu are datorii. adeverinta a fost emisa in data de 8 Decembrie 2010. la acea data, erau afisate cheltuielile pe luna Octombrie 2010, si in momentul emiterii adeverintei, acestea erau achitate. eu m-am mutat abia in 28 Decembrie, pentru ca proprietarii nu au eliberat in timp util apartamentul si acum o saptamana a venit administratoarea pentru a-i plati cheltuielile pe Noiembrie si Decembrie 2010. eu consider ca nu ar trebui sa platesc eu, ci fostii proprietari, in schimb fostul proprietar zice ca avand in vedere ca el are adeverinta care atesta ca el nu are datorii la asociatia de proprietari, el nu mai are nimic de platit si ca asta e problema administratoarei daca la data respectiva nu i-a cerut banii si pe restul lunilor.
imi puteti spune si mie cine are dreptate?
multumesc.