avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Activitate andaanduta

Activitate andaanduta

te astepti sa-ti raspunda cineva?......
roman_ale a scris:

Dragi colegi, as avea nevoie de parerea Dvs. intr-o problema ce ne implica pe toti, as zice. Carui fapt datorati micsorarea numarului de grile necesare terecerii probei de la 70 la 50 ?

1. Faptul ca este primul an in care se da dupa noul cod civil, si partial dupa Ncpc ?
2. Faptul ca intrebarile la grila s-au inasprit drastic ca dificultate, similar celor de la inm? (asa se zvoneste)
3. Alte cauze.

Multumesc

frate scrie clar ca nu se mai percep alte taxe,
aveti chef de conversatie? n-aveti mess sau ceva?
forumul asta cred ca e pt oameni preocupati de chestii mai serioase pe bune
nae2012 a scris:

haide-ti sa va intreb si eu ceva...taxa de secretariat se mai achita? cel putin la baroul brasov ma intereseaza daca stie cineva...? si daca da...s-a organizat o petitie in privinta asta? mi se pare foarte aiurea...sa dai 200-300 lei ptr 10 minute sa se uite secretara peste dosar....inadmisibil asa ceva...trebuie sa luam masuri!

daca avem probleme limba romana...ce sa mai zicem de drept sau poate e o gluma
nae2012 a scris:

si inca o intrebare...in legatura cu cazierul judiciar...eliberat cu cel putin 15 zile inaintea depunerii cererii...de ex daca eu depun dosarul in data de 20...si in aceiasi zi imi iau si cazierul judiciar...ce se intampla? e lovita de nulitate absoluta inscrierea mea?:D

Ramona88 a scris:

andaanduta a scris:

poate cineva sa imi recomande o carte/autor pentru capitolul Persoanele

Cartea lui Ovidiu Ungureanu, Cornelia Munteanu: ,,Drept civil. Persoanele in reglementarea noului Cod civil", Editia a 2-a revazuta si adaugita, Editura Hamangiu, 2013 contine toata tematica cu privire la persoane. Succes!

multumesc,
chiar azi am cumparat "Drept Civil. Partea Generala Persoanele" de Titus Prescure si Roxana Maftei, sper sa fie ok.
poate cineva sa imi recomande o carte/autor pentru capitolul Persoanele
la fel nu am gasit nici persoanele dupa NCC, decat de Ovidiu Ungureanu - editura Hamangiu;
Boroi nu le mai trateaza in cartile scoase dupa NCC.
asta ca sa cumparam noi 70 de carti
mersi Luiza,
cam nasol
Dragi colegi,
la teoria generala a obligatiilor - noul cod, in afara de tratatul lui Liviu Pop mai cunoasteti si alte carti?
Birsan sau Boroi nu au scos nimic dupa noul cod din cate stiu..
multumesc
andreeas1 a scris:

andaanduta a scris:

deci civilul dupa noul cod ?

Da, absolut tot dupa ncc. Iar la procedura civila doar 3 institutii sunt dupa ncpc :) Spor la invatat ca aceasta este sansa noastra :)

am crezut ca nu vad bine...
deci civilul dupa noul cod ?