avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate papy2oo6

Activitate papy2oo6

Răspuns la discuția Denunt calomnios
As avea rugamintea ca sa imi spuneti in ce directie sa o iau deoarece m-am documentat si am aflat ca sesizarea a fost verbala de cel care a dorit sa faca rau si mai departe DGA si DNA sau sesizat din oficiu. asa apare in dosarul penal. Deci cel care a intentionat sa faca rau si pe care as vrea sa il dau eu in judecata probabil ca a facut o sesizare verbala la DGIPI sau in alta parte si de acolo a ajuns mai departe. Eu nu vreau sa il las sa mai faca si alta victima si spuneti-mi va rog ce sa fac sa--l identific si daca am sanse sa-l fac sa raspunda penal. Mersi
sub nici o forma nu o sa ii fac acelasi lucru pentru ca nu vreau sa savarsesc o infractiune si sa se rastoarne situatia pentru mine. da cred ca dosarul s-a inchis deodata ce a venit NUP pentru partile invinuite.
Nu, sa stiti ca a venit solutia de NUP atat pentru mine care eram acuzat de favorizarea infractorului cat si pt. celalalt care facea ilegalitati fictive, pentru care eu il protejam, la fel de fictiv. Deci a venit rezoluitia de NUP semnata de procuror. Acum spuneti-mi va rog cum sa fac sa il dau in judecata pt denunt calomnios si sa aflu cine este. Va rog as vrea sa citesc mai multe pareri si multumesc personal lui r.gabi pentru raspunsuri.
Domnilor, revin cu vesti bune in sensul ca azi in timp ce ma aflam la serviciu DNA a trimis adresa precum ca s-a dispus NUP pentru mine si celelalt coleg acuzat. Acum am ajuns la etapa pe care ati zis-o voi, adica solutia de NUP s-a dat. Vreau sa stiu si eu acum ce pasi trebuie sa urmez pentru a face plangere penala impotriva denuntatorului si totodata sa aflu oficial cine este ca sa pot indrepta actiunea penala impotriva lui. Astept sfaturi si multumesc pentru solidaritate!
In primul rand va multumesc pentru solidaritatea aratata, ieri m-am logat pe acest site si deja imi pare bine ca am parte de pareri care ma pot ajuta foarte mult sa duc acesta problema pe o directie anume. Acum v-as ruga sa imi dati un sfat prin care eu sa aflu identitatea celui care a facut denuntul ca sa stiu catre cine indrept plangerea penala. Sau sa imi spuneti pasii de urmat sa pot afla in mod oficial identitatea. acum eu ma gandesc la toate posibilitatile si nu este exclus ca acel coleg sa se foloseasca de numele meu pentru a avea foloase materiale. in ciuda la toate acestea probabil un alt coleg a facut aceasta petitie prin care ma aruncat in aceasta mizerie fara sa am habar de ceva anume. repet, asta ar fi o supozitie. Referitor la intrebarea adresata de R.gabi, da am fost audiat de lucratorii DGA unde mi s-a prezentat motivul audierii mele, iar acolo am aflat ca e posibil ca un coleg de al meu sa faca prostii iar eu il protejez ducand la infractiunea de favorizare a infractorului. de curand cel care a facut denuntul a fost chemat ca martor la DNA, nu DGA si deja acest lucru m-a speriat. E posibil ca fie chemat la DNA pentru ca in dosarul penal sunt implicati si martori civili? si am gandit asa, indiferent ce supozitie as adopta eu stiu ca sunt complet nevinovat si de aceea vreau sa aflu cu orice pret cine a facut denuntul ca sa pot indrepta plangerea impotriva lui. sau spuneti-mi va rog daca pot face plangere penala fara a sti cu certitudine cine este denuntatorul? sincer va zic ca imi este tare frica sa nu am parte de nedreptate si sa fiu tarat prin instanta, pus la dispozitie, pierzand 75% din salariu, plus alte dezavantaje. Ajutati-ma va rog cu orice sfat care ar putea sa imi fie de folos. Multumesc anticipat!
De curand am o problema serioasa la serviciu si mai exact banuiesc un coleg ca, dorind sa faca rau unui alt coleg, probabil si mie totodata, a mers la organele DGA si a facut o petitie, plangere penala precum ca celelalt coleg savarseste infractiuni de coruptie iar eu il protejez. Fapta in ceea ce ma priveste este complet falsa, de acuzatiile celuilalt coleg nu stiu nimic, dar in schimb sfatuiti-ma va rog ce sa fac sau cum sa fac sa raspunda penal pt denuntul facut in legatura cu persoana mea. Nu e corect sa ma tareasca printr-o asemenea mizerie, mai ales ca sunt ofiter de cariera. Vreau sa ii fac plangere penala, dar nu sunt sigur ca el este. Eu cred ca este f posibil ca el sa fie si vreau sa gasesc o modalitate sa il identific oficial si sa il faca sa inceteze sa isi mai bata joc de oameni. Multumesc, astept sfaturile dvs.