Buna ziua .. am fost la itm si nimeni nu imi zice nimik in legatura cu somaju in fine...am reusit sa aflu numele inspectorului la care sunt cartile de munca la angajati firme MARTEX COM.SRL inspectorul il cheama Stoleru sorin... am la dansu si mia zis sa fac o cerere pt adeverinta de vechime..... care asta dureaza 30 de zile pana mi se acorda.... eu ce pot sa fac mai repede....? concediu de crestere a copilului se termina acum in martie pe 13 ..am termen pt depunerea dosarului ?sau de la data depuneri se calculeaza? va rog?
scuzati-ma k va tot bat la calc.. dar nu stiu de unde sal iau pe angajator fostu patron a zis k nu are nici o legatura cu el... si nu vrea sa imi zica nici makar numelele dansului ,,, daia nu stiu ce sa mai fac,,, ...?
buna ziua am si o intrebare ... ce trebuie sa fac in acest caz.: am intrat in post natal si acum mai am 2 luni de zile si mi se termina .. iar firma la care am lucrat.. a zis k nu ma mai poate angaja deoarce firma este in insolventa si are alt propietar . ce trebuie sa fac pt a putea intra in somaj? va rog mult sa ma ajutati ?