avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Activitate stea stelara

Activitate stea stelara

Răspuns la discuția EU MIOARA INTREB?
tata cand sa casatorit cu mama sa trecut pe numele mamei.Dupa o perioada a decedat mama,iar tata sa recasatorit purtand acelasi nume [al mamei],deci actuala sotie purtand numele mamei.In urma cu doi ani a decedat si tata,ramanand mama vitrega in casa acestuia.eu fiind fica tatalui meu ce drepturi am la bunurile din proprietatea luiconstand mai exact in imobilul dobandit din timpul cand traia cu mama naturala.VA MULTUMESC
Răspuns la discuția EU MIOARA INTREB?
Va multumesc pentru raspunsuri
tata a divortat de mama cu 1 an inainte de a deceda,nu sa facut partajul nici in ziua de azi,noi suntem 5 frati si vrem sa vindem casa.As dori sa stiu cat ne costa deschiderea succesiuni acum dupa 6 ani de la moartea tatalui?si mai am o intrebare,la inmormantarea tatalui nostru,frati meu au facut fiecare in parte cate o declaratie scrisa in prezenta doamnei secretare de la primaria din localitate semnata si stampilata de dansa in calitate de martora,precum ca-mi cedeaza mie partile lor de mostenire cu conditia sa ingrijesc de mama si fratele meu cu dezabilitati mentale pana la moartea lor,iar acum unu din frati nu mai e deacord.Daca il dau in judecata am posibilitatea sa castig? [VA MULTUMESC]