avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Activitate traviata

Activitate traviata

trebuie sa faceti cerere la isj pentru transformarea postului din medii in superioare. dupa ce vi-l aproba isj puteti sa va platiti cu studii suprioare.
Răspuns la discuția compatibilitate?
dar doar pentru acest considerent nu?=D>
buna ziua! revin cu o ]ntrebare la care sper sa primesc raspuns.
Daca contabilul unei primarii care este ordonator principal de credite primeste 25%spor pentru control financiar preventiv, contabilul scolii care este ordonator trertiar de credite si care este fiul contabilului de la primarie poate primi 25%spor pentru control financiar preventiv?
buna ziua!
Aş dori sa-mi spuneţi daca sunt salarizata coret.
Sunt secretar 3 în învatamant. În decembrie 2009 mi s-a aprobat cererea de transformare a postului în secretar cu studii superioare conf art7, pct 2 şi 3 a o 15/2008, actualizata pe 2009 de oug 41/2009.
Sunt incadrata pe secretar cu studii superioare , si salarizata cu studii medii la care se adauga o crestere de 20%.Vin si intreb acum, conf. O 330/2010 care abrogă O15/2008 nu trebuia sa fiu reîncadrata si salarizata corespunzator studiilor? Adica salariul sa fie cel din grila pt studii superioare nu pt studii medii.
Întreb asta deoarece ocolega mea care a terminat facultatea în 2010 a fost salarizata conf studiilor, nu cu o crestere de 20%