avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... studii superioare personal didactic auxiliar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

studii superioare personal didactic auxiliar

Buna ziua,
Din luna iulie 2009 sunt licentiat in Stiinte Economice, dar incadrarea mea la o unitate de invatamant este aceeasi, cu studii medii. Pot sa trec in acest an pe treapta superioara dat fiind faptul ca sunt blocate posturile in sistemul bugetar pe anul 2009?
Cel mai recent răspuns: traviata , utilizator 13:28, 9 Februarie 2011
Acordarea unei treapta superioare de salarizare este posibila, dar nu in calitatea d-voastra de licentiat/licentiata a unei forme de invatamant superior, ci doar in limita superioara a treptei postului ocupat, pentru care nivelul de studii este cel mediu.
~ Conținut șters la cerere ~
trebuie sa faceti cerere la isj pentru transformarea postului din medii in superioare. dupa ce vi-l aproba isj puteti sa va platiti cu studii suprioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot promova pe studii superiore daca am absolvit o facultate de 3 ani? Raluk24 Raluk24 Sunt absolventa a Facultatii de management financiar contabil promotia 2010 (durata studiilor 3 ani), 180 credite de stiudiu transferabile (ECTS), licentiata ... (vezi toată discuția)
Accedere trepte superioare mustak mustak Buna ziua, Lucrez in sistemul bugetar. Am citit ca guvernul a inghetat posturile vacante ale bugetarilor pe 2008. Acesta masura este aplicata si la trecerea ... (vezi toată discuția)
Salarizare emilia2015 emilia2015 Buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema legata de salarizarea mea. Sunt angajata pe post de bibliotecar la o scoala din Vaslui din anul ... (vezi toată discuția)