Intampin o problema la analiza dosarului pentru Prima casa.
La fond, analista nu a acceptat declaratia pe proprie raspundere in care este prevazut ca nu detin un alt imobil.
Doreste o declaratie in care sa fie intreg textul din lege "fie că nu deţine în proprietate exclusivă sau împreună cu soţul ori soţia nicio locuinţă, indiferent de modul şi de momentul în care a fost dobândită, fie că deţine în proprietate exclusivă sau împreună cu soţul ori soţia cel mult o locuinţă, dobândită prin orice alt mod decât prin Program, în suprafaţă utilă mai mică de 50 m2".
Nu reusesc cei de la banca sa ii explice ca nu poti face o declaratie in care in acelasi timp sa ai un imobil si sa nu ai un imobil, eu nu pot lua legatura cu ea sau alt functionar, exista doar posibilitatea unei sesizari, dar care are termen maxim de raspuns 30 zile.
Va rog sa imi spuneti ce pot face in aceste conditii, dosarul fiind blocat in acest moment.
@mihaicalinescu2005 - Buna seara, as vrea va rog sa imi explicati cum ar trebui sa procedez in urmatorul caz. Mama mea este decedata de 13 ani si as vrea sa deschid succesiunea in instanta pentru ca fratele si tatal meu nu au nici o intentie in acest sens. Cu rusine, trebuie sa recunosc ca nu am nici macar o copie dupa certifcatul de deces, care este tinut de tatal meu, si as vrea sa stiu cum se procedeaza pentru obtinerea unei copii sau a unui document care sa imi fie de folos in deschiderea acestei actiuni.
La semnarea contractului de vanzare cumparare intre un producator si distribuitor, una dintre anexele contractului contine numarul de vitrine detinute de catre distribuitor la acel moment, cand se semneaza contractul.
In acelasi timp se semneaza si un alt contract pentru agregatele frigorifice in care este deasemenea prezentat numarul total. Nu intrebati de ce mai exista anexa la contractul de vanzare cumparare, daca sesemneaza si un contract dedicat, ca raspunsul e secret X-(X-(
In cursul anului se mai dau si alte agregate frigorifice, pentru care se incheie act aditional la contractul de agregate frigorifice.
Intrebarea mea este daca este necesar incheierea unui act modificator si al anexei din contractul de vanzare cumparare de cate ori se modifica numarul de vitrine?