avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Modificarea anexelor contractului?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Modificarea anexelor contractului?

La semnarea contractului de vanzare cumparare intre un producator si distribuitor, una dintre anexele contractului contine numarul de vitrine detinute de catre distribuitor la acel moment, cand se semneaza contractul.
In acelasi timp se semneaza si un alt contract pentru agregatele frigorifice in care este deasemenea prezentat numarul total. Nu intrebati de ce mai exista anexa la contractul de vanzare cumparare, daca sesemneaza si un contract dedicat, ca raspunsul e secret X-(X-(
In cursul anului se mai dau si alte agregate frigorifice, pentru care se incheie act aditional la contractul de agregate frigorifice.
Intrebarea mea este daca este necesar incheierea unui act modificator si al anexei din contractul de vanzare cumparare de cate ori se modifica numarul de vitrine?

Alte discuții în legătură

Achizitie bunuri de catre un srl de la o persoana fizica EUXMIRA EUXMIRA Un SRL doreste sa cumpere bunuri ( vitrine frigorifice) de la o persoana fizica. Aceasta persoana fizica zice ca nu mai are documentele de provenienta ale ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract prin anexa? a.m.s. a.m.s. Va rog a-mi raspunde daca se poate prelungi un contract de achizitii publice printr-o anexa la contract incheiata ulterior lui? precizez inca o data ca nu este ... (vezi toată discuția)
Un comodat cu titlu oneros ? ContSters159316 ContSters159316 am urmatoarea situatie : partile doresc sa incheie un contract de comodat pentru o vitrina frigorifica, contractul se incheie pe 1 an iar la sf perioadei ... (vezi toată discuția)