avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Activitate Dolarmanbuza

Activitate Dolarmanbuza

Răspuns la discuția inselaciune,sau????
Va multumesc pt ajutorul dat,,pina intr-un final mai vreau un ultim raspuns...cu ce ma aleg daca respectivul reuseste sa vinda masina mea,sau daca o distruge??multumesc inca o data pt toate informatiile utile care mi lea-ti dat in inscris.
Se cunoaste locatia masini,pt ca eu prin forte propri,,vorba buna",am adus pe respectivul la politia din orasul meu sa dea o declaratie scrisa,in care a recunoscut ca mia dat masina la schimb..si eu am martor ca masina care a fost a lui mi sa adus pe roti condusa de chiar cel care mi-a vanduto si ca mi sa adus cu placutza de inmatriculare falsa...Exzista deja la politie adresa celui cu care am facut schimbul,problema este ca persoana respectiva cat si tatal acestuia vor masina lor inapoi ca sa o primesc pe a mea,dar daca mi-a luato politia pt ca sa dovedit a fi furata,eu ce sa le mai dau inapoi??
pina in prezent va multumesc neconditionat..totusi va-s ruga sa-mi spuneti daca si in ce circumstantze pot sa cer sa mi se puna sechestru pe masina mea ca sa nu poata fi vanduta sau distrusa??!si mai mult de atat la ce se incadreaza partea cu placutza de inmatriculare falsa care se afla pe masina care am primito la schimb..
am dat de persoana respectiva pina la urma si cu vrajeala cum spun uni,,si vb frumoasa lam adus la politie la mine in oras si a dat o declaratie in care recunoaste ca am facut schimb de autoturisme,,,de facut,am facut contract de vanzare cumparare cu el,si mai am si o hartie scrisa la mana de el,precum dupa toata treaba asta ,se obliga sa ami inapoieze masina mea inapoi...dar acuma iar nu mai dau de el...
Va rog sa-mi dati si mie un raspuns la problema mea...Am avut un anunt pe internet cu vanzarea unei masini,am fost sunat de o persoana sa ne intalnim pt un schimb.,am mers eu in judetul Gorj la locuintza acestuia,ma-m intalnit cu respectivul si cu tatal acestuia,am vb si dupa o discutie mai in amanunte am reusit sa ajungem la o intelegere ca sa dau masina mea proprietate personala la schimb cu alta masina.Am ajuns acasa in orasul meu,si daca am prins weeckend-ul la mijloc nu am mai apucat sa merg la RAR,sa ai fac o inspectie ...cum a trecut weecken-ul am mers sa controlez masina pt ca era cu numere straine si vroiam sa o inmatriculez in romania,la inspectie au venit baieti de acolo si miau spus ca masina este si figureaza ca furata din tara ei de origine.A venit politia,mi-a ridicat masina si eu am ramas fara masina..ce pot face ca sa ami recuperez masina mea inapoi,??si va rog sa ami spuneti in ce se incadreaza fapta respectiva??Vreau sa mai mentionez ca masina respectiva cind mi sa adus,mi sa adus cu placutze de inmatriculare false,si ca era plina de noroi si zapada inghetzata pe bari,nu am observat pina acasa..am sunat persoana respectiva sa ami explice ce este cu placutza repectiva,,caci numai una era"doar pe bara din fata a autoturismului..nu mi-a mai raspuns la tel...acum astept un raspuns de la cei cunoscatori,,pt ca mie nu mi-a dat nimeni o explicatie sa ma lamureasca..Multumesc!