avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Activitate mutunica

Activitate mutunica

Buna ziua! Ma confrunt cu o problema in instalarea serviciilor de la digi. Blocul unde doresc instalarea este nou, la data depunerii cererii mele erau doar 3 apartamente cablate. Mie imi spun ca nu am port pentru instalare. Ce pot face? Cum pot grabi instalarea? Mulțumesc pentru eventualele raspunsuri.
Buna ziua! Locuiesc intr un bloc nou, dat in folosinta de 1 an, eu m am mutat in martie anul acesta. S a defectat pompa de apa, nu avem canalizare. Intrebarea mea este : plata se face pe nr de persoane, indiferent de data mutarii in bloc? Mulțumesc pentru eventualele raspunsuri.
Buna ziua, am o ruda care nu are casa trecuta in registrul agricol, chitanta cu care a cumparat terenul a fost de mana si nu se mai gaseste, cum poate intra in legalitate, precizez ca plateste impozit pe casa si teren din anul 1994 de cand s a cumparat terenul. Multumesc
Răspuns la discuția casco
ei spun ca mi-au trimis prin mail instiintarea, nu trebuia prin posta?
Discuție casco
am aflat ca am fransiza la polita de asigurare cand am vrut sa scot masina din service, firma de lesing sau de asigurare nu m-au anuntat de acest lucru, am masina din 2006 si ei spun ca mi-au introdus fransiza in 2009 anuntandu-ma prin mail, nu-i normal sa primesc o instiintare scrisa?