avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... casco
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

casco

am aflat ca am fransiza la polita de asigurare cand am vrut sa scot masina din service, firma de lesing sau de asigurare nu m-au anuntat de acest lucru, am masina din 2006 si ei spun ca mi-au introdus fransiza in 2009 anuntandu-ma prin mail, nu-i normal sa primesc o instiintare scrisa?
Ultima modificare: Vineri, 4 Februarie 2011
mutunica, utilizator
Cel mai recent răspuns: insurance law office , utilizator 17:48, 6 Februarie 2011
Orice modificare a contractului , in timpul valabilitatii acestuia, se face prin acordul ambelor parti, printr-un act aditional
ei spun ca mi-au trimis prin mail instiintarea, nu trebuia prin posta?
Trebuie analizate conditiile de asigurare.
Indiferent sub ce forma va anuntau trebuiau sa aiba acordul dv care se putea da in forma scrisa sau in forma electronica. In situatia de fata daca nu au acordul dv atunci decizia lor este nula de drept. Anuntati firma de leasing sa suporte valoarea fransizei altfel ii veti actiona in instanta si vor plati mult mai mult.
In cazul autoturismelor achizitionate in leasing, proprietarul finantator are calitatea de asigurat situatie in care acordul dvs. nu este necesar decit daca nu s-a prevazut expres in negocierea politei casco.

Insurance Law Office

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Omniasig ne fura oceanu andrei oceanu andrei Am fost la omniasig si am depus doua dosare de dauna,am dus masina la service dupa care am primit acasa la diferenta de o zi k ei vor sa introduca ... (vezi toată discuția)
Leasing- obligatie rca+casco la acelasi asigurator gabiistancu gabiistancu Buna ziua, am achizitionat un autoturism in leasing in 2007. Am incheiat pe o perioada de 5 ani polita CASCO la Omniasig. Anul acesta am primit o ... (vezi toată discuția)
Franciza casco ciprianiustinian ciprianiustinian Buna ziua In 2007 am cumparat un logan cu credit prin banca, franciza 0. in urma cu o saptamana am avut o dauna la masina. Asiguratorul mi-a spuns ca trebuie ... (vezi toată discuția)