Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Noile reguli de TVA aplicabile în comerțul online - Probleme și soluții. Lectori: Viboal FindEx. Joi, 21 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... omniasig ne fura
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

omniasig ne fura

Am fost la omniasig si am depus doua dosare de dauna,am dus masina la service dupa care am primit acasa la diferenta de o zi k ei vor sa introduca francisa,defapt k au introdus-o deja din data de 20 a acestei luni fara un anunt in prealabil,dar abia aici intervine marea prob:eu am deschis dosarele de dauna pe data de 21 aprilie,pe 22 dimineata am dus masina la service iar pe 22 seara am primit telefon de acasa k am primit un plic de la omniasig cum k ei au introdus francisa.eu ce sa fac acum k nu imi convine sa platesc 600 de euro pe an si acum sa platesc inca 400 de euro k sa imi pot repara masina.eu nu am semnat nimic in legatura cu francisa asta.ma poate ajuta si pe mine cineva??????????
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:15, 8 Iunie 2010
sa inteleg ca dvs ati avut un accident si ca ati vrut sa va reparati masina pe asigurarea de la omniasig?... atunci ce legatura are francisa pe care omniasig o introduce cu obligatiile acesteia de a repara dauna in baza contractului de asigurare?... Franciza este o problema care nu poate afecta in nici un caz contractul de asigurare dintre omniasig si asiguratii existenti anterior introducerii francizei.
daca va refuza plata adaunei, dati cu succes in judecata omniasig.
da vreau sa repar masina cu polita casco de la omniasig,numai k ei spun k pe timpul contractului de polita casco la primul dosar de daune se obliga sa repare masina ei la al doilea trebuie sa suport si eu 150 de euro la al treilea 2% din valoarea asigurata dar nu mai putin de 250 de euro.eu am mai apelat la ei anul trecut cu un dosar de dauna dar atunci am apelat la ei pt k eram nevinovat si sa nu stau sa astept dupa asigurarea vinovatului care era din spania si ar fi durat foarte mult avizul de plata de la firma de asigurari spaniola,dar ei au recuperat acei banii,problema mea e ca acum am deschis 2 dosare,unul pt un accident produs de mine,dar nu foarte grav,adik doar ceva zgarieturi,care trebuie doar vopsite si o zgarietura facuta tot de mine dar intr-o parcare.ei spun ca cela 2 dosare de dauna care le-am deschis acum intra la francisa pt k ar fi al 2-lea si al 3-lea dosar deschis la ei,dar dupa cum am spus si mai sus eu nu am semnat nimik pt francisa,contractul meu de casco este semnat cu francisa 0
.Multumesc
Faceti o mica confuzie,sau cum o fi.Va referiti la partea din dauna pe care dumneavoastra trebuie sa o suportati.Problema nu este ca incurcati o litera.
Este important ce scrie in contractul de asigurare si daca nu ati stiut despre aceasta,nu stiu ce sa zic.Ati semnat,din pacate.
Conditiile contractuale nu se modifica "in plic".Vedeti daca in contract este prevazuta fransiza.
in momentul semnarii contractului de casco francisa era 0.cat despre stiut nu cred k este normal sa schimbi un contract fie ca introduci ceva in el sau scoti ceva fara o instiintare in prealabil si faci acea modificare in contract dupa ce dai o perioada in care pers in cauza iti poate raspunde.de ex in momentul in care asiguratul doreste sa rezilieze un contract de casco cu asiguratorul trebuie sa anunte asiguratorul cu 15 zile inainte de a isi rezilia contractul,in cazul de fata mi se pare k ar trebui sa se procedeze la fel,nu sa aplice deja din data de 20 aprilie si sa astepte un rasp pozitiv sau negativ dupa ce ei deja au aplicat asta
ma poate ajuta si pe mine cineva????????????cu un sfat,o parere ...
Ultima modificare: Joi, 23 Aprilie 2009
oceanu andrei, utilizator

Alte discuții în legătură

Franciza casco adriansera adriansera Buna ziua, zilele trecute am avut un accident cu masina personala in sensul ca un participant la trafic cu un moped nu s-a asigurat la schimbarea directiei de ... (vezi toată discuția)
Leasing- obligatie rca+casco la acelasi asigurator gabiistancu gabiistancu Buna ziua, am achizitionat un autoturism in leasing in 2007. Am incheiat pe o perioada de 5 ani polita CASCO la Omniasig. Anul acesta am primit o ... (vezi toată discuția)
Contract casco modificat??? ContSters179979 ContSters179979 Buna ziua.In 2007 mi-am achizitionat o masina prin rata bancara timp de 4 ani.Bineinteles ca am fost \"obligat\" sa-mi fac CASCO pe aceasta perioada.Cand am ... (vezi toată discuția)