avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... omniasig ne fura
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

omniasig ne fura

Am fost la omniasig si am depus doua dosare de dauna,am dus masina la service dupa care am primit acasa la diferenta de o zi k ei vor sa introduca francisa,defapt k au introdus-o deja din data de 20 a acestei luni fara un anunt in prealabil,dar abia aici intervine marea prob:eu am deschis dosarele de dauna pe data de 21 aprilie,pe 22 dimineata am dus masina la service iar pe 22 seara am primit telefon de acasa k am primit un plic de la omniasig cum k ei au introdus francisa.eu ce sa fac acum k nu imi convine sa platesc 600 de euro pe an si acum sa platesc inca 400 de euro k sa imi pot repara masina.eu nu am semnat nimic in legatura cu francisa asta.ma poate ajuta si pe mine cineva??????????
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:15, 8 Iunie 2010
de ce nu specificati faptul ca ati cumparat o masina prin contract de Lesing de la UNCREDIT , Leasing , SOCIETATE CARE ESTE PROPRIETARUL MASINI DVS. PANA TERMINATI CTR. DE LEASING .
-acest proprietar stiti dvs. ce a semnat cu soc. de asigurare?
-va rog spuneti pe acest forum taote datele nu doar acuzati!
Spuneti-ne si dumneavoastra cum se face ca sunteti atat de informat.:)
cris_ a scris:

de ce nu specificati faptul ca ati cumparat o masina prin contract de Lesing de la UNCREDIT , Leasing , SOCIETATE CARE ESTE PROPRIETARUL MASINI DVS. PANA TERMINATI CTR. DE LEASING .
-acest proprietar stiti dvs. ce a semnat cu soc. de asigurare?
-va rog spuneti pe acest forum taote datele nu doar acuzati!

In contractele de asigurare pentru autovehiculele in leasing,Utilizatorul este parte in contract,este nominalizat in polita, are drepturi si indatoriri pe care trebuie sa le cunoasca si sa semneze pentru ele.Daca aceasta procedura nu a fost indeplinita, utilizatorul poate sa-si promoveze drepturile/pretentiile in instanta de judecata, prin faptul ca plateste primele de asigurare.
=D>
Ultima modificare: Marți, 8 Iunie 2010
Mihaibc, utilizator
Nu cred ca este vorba de un furt. Polita dv a fost incheiata cu fransiza 0 la primul eveniment, apoi incepand cu al doilea eveniment se aplica 100 e , la al treilea 150 e etc. si de aici vine neintelegerea dv. Chiar daca a fost vorba de un RCA dar ati folosit polita CASCO a dv. tot ramaneti cu un eveniment inregistrat. Asa ca asiguratorul dv. nu a gresit cu nimic. Cititi cu mai multa atentie conditiile de asigurare cu care ati fost de acord si ati si semnat la incheierea politei. Plicul pe care l-ati primit nu facea decat sa va reaminteasca modul in care veti fi despagubit. Si fiind vorba de doua evenimente diferite si de intindere mica, probabil ca valoarea despagubirii era sub valoarea fransizei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Franciza casco adriansera adriansera Buna ziua, zilele trecute am avut un accident cu masina personala in sensul ca un participant la trafic cu un moped nu s-a asigurat la schimbarea directiei de ... (vezi toată discuția)
Leasing- obligatie rca+casco la acelasi asigurator gabiistancu gabiistancu Buna ziua, am achizitionat un autoturism in leasing in 2007. Am incheiat pe o perioada de 5 ani polita CASCO la Omniasig. Anul acesta am primit o ... (vezi toată discuția)
Contract casco modificat??? ContSters179979 ContSters179979 Buna ziua.In 2007 mi-am achizitionat o masina prin rata bancara timp de 4 ani.Bineinteles ca am fost \"obligat\" sa-mi fac CASCO pe aceasta perioada.Cand am ... (vezi toată discuția)