avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate mepe

Activitate mepe

Răspuns la discuția mostenire
Nu s-a dezbatut succesiunea .Decesul a avut loc de curid .Fratele mi-a transmis ca nu poate scoate bani de pe numele tatalui ( fratele este trecut dar nu cunosc conditia )decit dupa succesiune iar eu am fost nevoita sa achit cheltuielile de inmormintare . .Am propus sa facem succesiunea si nu da nici un raspuns.Ceva este in neregula si vreau sa deschid eu..Va rog sa-mi spuneti , in cazul in care fac procura unui avocat ,daca procesul este simplu si in timp scurt.
Mai am o intrebare ...stiti cumva daca sunt valabile certificatele de nastere si casatorie doar in copii legalizate (din 1988)sau este nevoie sa-mi scot duplicate?

multumesc.
Discuție mostenire
tatal meu a decedat si mostenitori sunt eu si fratele meu .Fratele meu refuza sa incepem deschiderea succesiunii si refuza sa-mi dea actele necesare (certificat deces,acte casa ,pamint,etc )ca sa ma ocup eu de succesiune .Cum trebuie sa procedez ca sa-mi cer partea de mostenire in cazul in care el refuza .?Eu locuiesc in afara tarii si vreu sa stiu daca pot imputernici o persoana sa ma reprezinte ? Pot obtine duplicat pt. actele necesare deschideri succesiuni?