avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate alina010

Activitate alina010

Răspuns la discuția hotarare divort
doamna avocat, va multumesc pentru raspuns. am fost la arhiva. hotararea a fost redactata. am facut cerere pentru a primi o copie si intre timp am platit si taxa de timbru si am atasat o alta cerere pentru hotararea definitiva si irevocabila. luna acesta ar trebui sa ridic hotararea definitiva si irevocabila de la judecatorie. va multumesc din suflet pentru raspuns/
nu am mai apelat la avocat pentru ca nu vad sensul sa-i dau iar bani ca sa ma trimita sa-mi rezolv singura problema. imi pare rau ca n-am avut un avocat ca dumneavoastra. am ramas profund dezamagita de colaborarea cu avocatul meu.
Răspuns la discuția hotarare divort
imi aduc aminte ca la cateva zile (cred 1-2 saptamani max) de la sentinta finala am fost cu avocatul la registratura si mi-a aratat o doamna intr-un registru ca este scris numele partilor, nr dosarului si faptul ca s-a pronuntat divortul. acasa insa n-am mai primit nimic. trebuiav sa primesc sa inteleg daca in registrul respectiv era notat? o sa merg maine la aceelasi birou sa intreb.
Discuție hotarare divort
Procesul de divort s-a finalizat in noiembrie 2010 insa nici pana in acest moment nu am primit acasa hotararea respectiva. Nu s-a facut recurs, insa nu inteleg de ce nu am primit nimic. Avocatul care m-a reprezentat la divort nu mi-a dat nicio lamurire si marturisesc ca am avut o colaborare foarte neplacuta deoarece niciodata nu stia ce urmeaza la proces, uita termenele, mergea cu dosarul cu acte lipsa etc.
As dori sa stiu cam cat dureaza pana primesc acasa hotararea.
Multumesc